Obavijesti

Show

Komentari 16

Khloe: Mama me htjela poslati na operaciju nosa sa 9 godina

Khloe: Mama me  htjela poslati na operaciju nosa sa 9 godina
5

Na naslovnici Cosmopolitana pozirala je 13 kilograma lakša i zaključila kako je ponosna na gubitak kilograma i to što nikad nije podlegla plastičnim operacijama

VIDEO

Prvi put otkako je objavljeno da se nakon četiri godine braka rastaje od košarkaša Lamara Odoma (34), Khloe Kardashian (29) dala je intervju za britansko izdanje časopisa Cosmopolitan. Sestra starlete Kim Kardashian (33) priznala je da je uzbuđena zbog završetka 2013. godine i zaključila da se raduje novom početku. Na naslovnici časopisa pozirala je 13 kilograma lakša i pohvalila se svojom novom, vitkijom figurom. 

Priznala je da se osjećala povrijeđeno jer ju je majka Kris Jenner (58), koja je velika pobornica estetskih operacija, s devet godina htjela poslati na operaciju nosa. 

- Kada sam imala devet godina čula sam da moja mama govori da trebam na operaciju nosa, bila sam šokirana - otkrila je Khloe.

Dodala je da su joj to savjetovali i vizažisti tijekom godina, no ona je donijela odluku da će to napraviti samo ako i kada ona to bude htjela, a ne zbog društvenih ili obiteljskih pritisaka. 

- Drago mi je da to nisam nikada učinila. Ponosna sam na svoj gubitak kilograma i na to što nisam podlegla plastičnim operacijama. Nisam protiv njih, jednog dana ću vjerojatno nešto učiniti, ali sve će morati biti pod mojim uvjetima - rekla je. 

Dodala je da je prihvatila svoje pogreške i nesavršenosti i zaključila kako se odlučila više zabavljati i uživati u životu. 

Khloe je 13. prosinca predala zahtjev za rastavu od košarkaša nakon četiri godine braka. Kao uzrok rastave navedene su nepomirljive razlike, no problemi para odavno su poznati javnosti. Spominjala se njegova borba s alkoholom i ovisnost o drogi, a nerijetko se pričalo i o njegovoj nevjeri. 

- Ne žalim ni za čim. Život me učinio takvom kakva jesam u ovome trenutku i sretna sam zbog toga tko sam - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu