Show

Komentari 12

Kiki iz 'Braka na prvu' nakon showa: Našao sam novu ljubav, ali čujem se i s bivšom ženom

Kiki iz 'Braka na prvu' nakon showa: Našao sam novu ljubav, ali čujem se i s bivšom ženom

'Viking iz Tučepa' je otkrio kako izgleda njegov život nakon 'Braka na prvu'. Ima novi posao i novu ljubav, a u kontaktu je sa skoro svim kandidatima iz emisije, najčešće s Ciglom

Kristijana Milanovića (25) su u 'Braku na prvu' eksperti spojili s Ivonom Pendić (25), no između njih se nije rodila ljubav. 'Viking iz Tučepa' je u intervjuu za RTL.hr otkrio kako izgleda njegov život nakon showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Godinu dana nakon showa, živim i dalje u Tučepima, zasad mi je tu najljepše i najjednostavnije pogotovo sad za vrijeme pandemije. Dobio sam novi posao kao trener jedrenja, počeo sam prakticirati nove stvari u životu, imam dosta novih hobija i živim jedan zanimljiviji život nego prije - ispričao je.

- Sa svojom bivšom suprugom Ivonom ostao sam u dobrom odnosu, ponekad se čujemo i popričamo - kaže Kiki, kojemu je sad na pameti druga djevojka.

- Imam samo jednu curu koja mi se jako sviđa, detalje ću zadržati za sebe, nadam se da se ne ljutite - rekao je. Otkrio je i da bi se volio sudjelovati u još nekom showu, te s kojim je kandidatima 'Braka na prvu' u kontaktu.

- Iz showa se čujem skoro sa svima, najviše s Ciglom, često s  Andreom i Mislavom, s Jasminom sam se vidio i uživo nekoliko puta jer živimo blizu jedan drugoga. S Bernardom se također čujem, s Edinom se povremeno dopisujem preko Instagrama, s tetom Anom sam čak obavio video poziv, s Marinkom preko Facebooka... Jedino nisam imao kontakt s Gogom i Kristinom - ispričao je.

Najčitaniji članci