Obavijesti

Show

Komentari 43

Kim: Ja ću biti najseksi mama, želim brzo pozirati za Playboy

Kim: Ja ću biti najseksi mama, želim brzo pozirati za Playboy
15

Starleta je u epizodi svog showa, snimljenog dok je bila trudna s kćeri North West, komentirala da nakon poroda želi što prije skinuti kilograme i pozirati za Playboy

VIDEO

U posljednjoj epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' emitiranog u nedjelju, starleta je snimljena dok je još bila trudna s kćeri North West, koju je rodila polovicom lipnja. Kim Kardashian (32) nije krila nezadovoljstvo zbog promjena na tijelu zbog trudnoće tvrdeći da se što prije želi vratiti u formu nakon poroda. 

- Ja ću biti najseksi 'vruća' mama. Nakon što sve završi želim se što prije slikati za Playboy ili imati neko golišavo snimanje - rekla je Kim sestrama Khloe i Kourtney i dodala da želi izgledati lijepo kada prvi put ugleda svoju kćer. 

Reality zvijezdu je više od samog porođaja brinulo kako će izgledati na porodu pa si je rezervirala manikuru kako ne bi imala obične crne nokte kada njezina kćer stigne na svijet. 

- Upravo sređujem nokte jer ne želim imati crne nokte kada rodim. Trebam ružičaste nokte jer će moja djevojčica ove fotografije vjerojatno staviti na Instagram za 20 godina - rekla je Kim pričajujući sa sestrom Khloe na telefon. 

Leah, supruga njezina polubrata Brandona Jennera, savjetovala joj je da ne brine toliko oko izgleda i zaboravi šminku. 

- Želim da se Kim više usredotoči na to kako se osjeća, a manje na to kako izgleda - rekla je Leah i pozvala Kim da zajedno vježbaju jogu kako bi se opustila. 

No dok je Leah pokazivala snimku ultrazvuka bebe, Kim joj je rekla: 'Tako je slatka, izgleda kao da je našminkana. Ona je baš poput mene'. 

Kim je u showu otkrila i neke komplikacije koje je imala tijekom trudnoće. 

- Sudeći prema ovome, cerviks je sve tanji. Puno je kretanja. Glava je prilično nisko na zdjelici, to nije dobro. Kako bi bili sigurni napravit ćemo nekoliko testova - rekao je Kim liječnik nakon ultrazvuka. 

Kim je zaprepašteno komentirala kako ne može podnijeti da nešto ne bude u redu s bebom jer joj je i sama trudnoća bila iznimno teška. 

- Moja trudnoća je tako teška i ne mogu se nositi još s nečim. Mogla bih roditi puno prije nego što sam mislila. Zabrinuta sam za zdravlje svog djeteta - rekla je Kim koja je naposljetku pet tjedana prije termina rodila zdravu djevojčicu. 

Bujna Kim pokazala je figuru nakon porođaja, seksi vam je?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti