Show

Komentari 0

Kim Kardashian napali zbog spoilera, u svom kućnom kinu otkrila je detalje 'Spider-mana'

Kim Kardashian napali zbog spoilera, u svom kućnom kinu otkrila je detalje 'Spider-mana'

Dvije sporne fotografije Kim je podijelila na svom Instagram profilu te je tako pokvarila iznenađenje u filmu, tvrde mnogi koji su je odmah 'razapeli' u komentarima

Kim Kardashian (41) objavila je dvije scene novog filma 'Spiderman: No way home' iz svog privatnog kina i razljutila Marvelove obožavatelje.

- Sve ovo vrijeme sam prošao bez otkrivanja bilo kojeg dijela filma o Spider-Manu i SAMO mi Kim Kardashian uništi plan na svom Instagram Storyju - napisala je korisnica na Twitteru.

Obožavatelji Marvelovih stripova ovaj film su čekali mjesecima i trudili su se izbjeći scene iz filma koje su objavljivali svi koji su pogledali film kako bi dobili potpuni doživljaj tijekom gledanja filma.

- Mislila sam da će mi završetak Spider-Mana biti uništen na PUNO mjesta na društvenim mrežama, ali nikad nisam pomislila da će se to pronaći na Instagram Storyjima KimKardashian. Kao da nije dovoljna privilegija gledanje filma u vlastitom privatnom kinu i pokvariti ga onima koji pokušavaju ostati kod kuće i na sigurnom! - pisalo je u objavi na Twitteru.

Kim Kardashian od tada izbrisala svoj Instagram Story kojim je uništila gledanje filma, ali su mnogi već razočarani jer su na njenim objavama vidjeli kraj filma. 

S obzirom na to da Kim prati preko 270 milijuna korisnika Instagrama u komentarima na Twitteru su zgroženi što je napravila takav nepromišljeni potez.

Najčitaniji članci