Show

Komentari 3

Kim Kardashian otkrila kako su ona i sestra izgledale u 90-ima

Kim Kardashian otkrila kako su ona i sestra izgledale u 90-ima

Američke reality zvijezde, modeli i vlasnice mnogih beauty i modnih brendova tijekom godina su 'optuživane' za razne operativne zahvate te da često mijenjaju svoj izgled, no Kim je odlučila podijeliti fotografiju i dokazati da se nisu uopće promijenile

Kim Kardashian West (41) je uhvatila nostalgija pa je na svom službenom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom sestrom Kourtney Kardashian (42) u tinejdžerskim danima.

POGLEDAJTE VIDEO:

S jednostavnim opisom fotografije, "1994 coolness", vidimo mlađu Kim s kraćom kosom u bijeloj majici s veselim osmijehom na licu. S druge strane, pored nje se nalazi mlađahna sestra Kourtney Kardashian u ružičastoj majici.

Prijatelji i obožavatelji preplavili su komentare komplimentima, uključujući Saru Foster, koja je napisala: "Najkul ikad".

Kimina objava uslijedila je nakon što je drugi Instagram podijelio nekoliko drugih fotografija slavne obitelji "prije nego što su postali Kardashiani", kako je to rekao korisnik. Naravno, neki od komentara nisu bili tako pozitivni, a jedan je korisnik Instagrama komentirao da je "Kourtney imala dosta operacija!"

Kourtney za sada nije dala nikakvu izjavu na taj komentar, budući da je trenutno u oblacima ljubavi od kada je zaručena za bubnjara iz benda Blink-182,Travisa Bakera.

 

Najčitaniji članci