Show

Komentari 8

Kim Kardashian predala je papire za razvod od Westa

Kim Kardashian predala je papire za razvod od Westa

Preostaje im još podijeliti ogromnu imovinu, no oboje su pokazali želju riješiti to prijateljski i u interesu djece. Kim već neko vrijeme živi sama u Los Angelesu, a reper je na svom ranču u Wyomingu

Reality zvijezda (40) Kim Kardashian predala je papire za razvod braka od repera Kanyea Westa (43), piše Page Six. Cijela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanyeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htjela pobaciti jedno njihovo dijete. Potom su otputovali na odmor i pokušali spasiti brak, no nije više išlo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Preostaje im još podijeliti ogromnu imovinu, no oboje su pokazali želju riješiti to prijateljski i u interesu djece, saznaje E! News od izvora bliskog paru.

No reper je potresen zbog cijele situacije. 

- Nije dobro. Uznemiren je i vrlo tužan. Zna da je brak gotov i da se trenutačno ništa ne može učiniti. Također zna što gubi s Kim. Jednostavno nisu na istoj stranici kada je u pitanju njihova budućnost kao obitelji i Kim je u redu s tim - rekao je izvor blizak paru za strane medije, prenosi Daily Mail.

No Kim supruga ne želi odvojiti od njihove djece - kćeri North (7) i Chicago (3), te sinova Sainta (5) i Psalma (1). Moći će ih viđati kad poželi. 

Najčitaniji članci