Obavijesti

Show

Komentari 54

Kim Kosanović (19): Želim biti Victorijin anđeo, to je moj san

Lani je bila treća na listi 101 najseksi Hrvatice po izboru tjednika Express, a sad je ponijela titulu The Look of the Year. Kim se priprema za odlazak u inozemstvo

VIDEO

Među 200.000 djevojaka iz cijelog svijeta stručni žiri u Italiji krajem kolovoza titulu najbolje manekenke na svjetskom natjecanju 'The Look of the Year' dodijelio je Kim Kosanović (19). Prvi put u prestižno natjecanje uključena je i naša regija, a titula bi Zagrepčanki trebala pomoći u inozemnoj karijeri.

- Karijeru sam počela prije dvije godine s Tihanom Harapin Zalepugin, vlasnicom agencije Talia Model. Otkrila me slučajno kad je na Facebook profilu moje prijateljice Katarine Skelin vidjela našu zajedničku fotografiju i Katarinu zamolila da me dovede u agenciju - govori Kim.

Tada je imala tek 17 godina, a Harapin Zalepugin odmah je prepoznala njezin potencijal.

- Tihana me oduvijek čuvala i planirala me poslati izvan Hrvatske. Nadam se da će mi ova nagrada pomoći u inozemnoj karijeri jer je ovo uistinu velik uspjeh i velika titula. Na početku karijere ponijele su je i Gisele Bündchen, Adriana Lima, Lara Stone i mnoge druge, a ja se nadam krenuti njihovim stopama - kaže Kim, koja je s odličnim uspjehom završila Privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića i s istom ocjenom položila državnu maturu.

Uzela je pauzu od školovanja da se posveti karijeri.

- Voljela bih ići u New York, no Tihana i Jelena Ivanović, njezina suradnica iz Beograda, odlučit će koja je ponuda najbolja za mene. Nakon inozemne karijere, koja će se dogoditi ili možda neće, sigurno planiram imati obitelj, normalan posao, završiti fakultet - kaže Kim, koja je u sretnoj vezi sa studentom ekonomije.

- Zaljubljena jesam, no to je još jako friško, tek smo dva mjeseca zajedno, pa ne bih rekla ni njegovo ime - kaže.

Osim Harapin Zalepugin, Kimin potencijal prepoznao je i stručni žiri tjednika Express, koji ju je prošle godine svrstao na treće mjesto liste 101 najseksi Hrvatice.

- Ta titula mi je uvelike pomogla u promociji na ovim prostorima - kaže Kim i dodaje da se trenutno priprema za odlazak u inozemstvo, ide za mjesec ili dva.

- Obožavam kolače, oni su mi najveći porok, no sad ih više ne smijem jesti. Sad vježbam i pazim što jedem - smije se.

Da može birati, voljela bi biti Victorijin anđeo.

- To je san svake manekenke jer su to najveće i najbolje revije - kaže Kim.

Iako se manekenke na stranoj modnoj sceni često susreću s uvredama, ona takvu situaciju u Hrvatskoj nikad nije doživjela.

- Ljudi iz svijeta mode u Hrvatskoj su divni i susretljivi. Nikada se nisam susrela s neugodnostima, ako trebam smršavjeti, to mi se lijepo kaže - objašnjava Kim.

Iako vježba i pazi na prehranu, priznaje, draže su joj manekenke s oblinama nego mršavice koje smo navikli vidjeti na pistama.

- Ne bih rekla da imam uzore jer želim biti svoja, ne želim se poistovjećivati s nekim, ali najdraži modeli su mi Kate Upton i Adriana Lima jer pomiču granice modelinga, mijenjaju industriju svojim tijelima koja nisu konvencionalna. Imaju obline i stvarne su žene - kaže Kim, koja za svoj izgled zahvaljuje tati.

- Više sličim na tatu, iako sam kombinacija mame i tate. Mama zapravo uvijek kaže da sam iznutra na nju, a izvana na tatu. Roditelji su mi ujedno i najveća potpora, cijelo vrijeme su uz mene, i na Siciliju su došli podržati me - zaključuje Kim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega