Obavijesti

Show

Komentari 1

Kim se u kontroverznom govoru našalila na račun svojih sestara: 'Operiraju se po uzoru na mene'

Kim se u kontroverznom govoru našalila na račun svojih sestara: 'Operiraju se po uzoru na mene'
4

Kim je prvi puta vodila SNL, a u govoru nešto kraćem od pet minuta uspjela se našaliti na račun svih članova svoje obitelji, uključujući i sebe. Govor je izazvao podijeljena mišljenja, od oduševljenja do zgražanja

VIDEO

Kim Kardashian (40) debitirala je na pozornici 'Saturday Night Live-a' i oduševila smislom za humor i 'uvredama' koje je uputila gotovo svim članovima svoje obitelji. Započela je sa šalom na vlastiti račun:

- Začudila sam se kad su me pozvali, ja ipak nisam imala premijeru filma jako dugo. A kad je i bila, ja to nisam znala - započela je govor starleta referirajući se na kućni uradak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kimin video trenutno je na 19. mjestu u svjetskom trendingu na YouTubeu, a do sada je pregledan gotovo tri milijuna puta. Oduševljeni obožavatelji na društvenim mrežama dijele najdraže Kimine šale.

- Došla sam pokazati da sam ja puno više od lijepog lica, divne kose, dolične šminke, odličnih grudi i savršene guze. Ja sam puno više od fotografije koju moje sestre pokazuju svojim plastičnim kirurzima kao referencu.

- Nikad nisam bila sponzoruša, uopće ne znam kako to postaneš, pa sam pitala Coreyja, maminog dečka!

Ipak, starleta nije oduševila sve gledatelje, pa neki smatraju da je šala o O.J. Simpsonu (74) bila vrlo neprimjerena, te misle da je Kim prešla granicu dobrog ukusa. 

- On je bio prvi Afroamerikanac kojeg sam upoznala. Možete li 'probosti u mrak' i pogoditi tko je to? - rekla je Kim, referirajući se na ubojstvo za kojeg su ga teretili.

Spomenula je i bivšeg supruga Kanyea Westa (44):

- Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. Talentirani genije koji mi je podario četvero djece i ujedno najbogatiji Afroamerikanac u Americi. Kad smo se rastali, znate da je to bilo zbog njegove osobnosti.

Sprdali su Kim da je 'očerupala' pticu: Izgledaš kao flamingo
Sprdali su Kim da je 'očerupala' pticu: Izgledaš kao flamingo

Uz Kim u skečevima glumile su i njezina mama Kris (65) kao i sestra Khloe (37). Većina njezinih obožavatelja oduševila se njezinim nastupom.

- Urnebesan govor, bravo Kim! 

POGLEDAJTE VIDEO: ANATACHA IZ SUPERTALENTA JE ISPRIČALA SVOJU PRIČU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu