Obavijesti

Show

Komentari 30

'Kim se život svodi na novac i marke, a obitelj je ne zanima'

'Kim se život svodi na novac i marke, a obitelj je ne zanima'
4

Otkako se s Kanyeom odselila od obitelji, sestrama i majci ne odgovara na pozive i poruke i bezobrazna je prema njima. Nitko neće ni pričati s njom, kaže prijateljica.

VIDEO

Svađe u obitelji Kardashian puno su češće otkako je Kim (34) s Kanyeom Westom (37). Reper je starleti naredio da bude otmjena, da ne komunicira s vizažistima, da se prema svima ponaša kao da su podanici. Kim sluša njegove savjete. Problem je što se pod utjecajem supruga udaljila i od obitelji i nekad bliskih prijateljica. 

- Postala je osoba kakve je oduvijek prezirala. Snob. A govorila je da to nikad neće biti. došlo je do toga da nema s kim otići na piće ili ručak jer se nitko ne želi ni družiti s njome. Toliko je umišljena i nepodnošljiva - ispričala je bliska prijateljica bujne Kim za Radar Online.

'Život joj se svodi na novac, modne marke i Kanyea'

- Zapravo je tužno gledati u što se Kim pretvorila. Nekad je imala puno prijatelja, veliko društvo i bila je omiljena, a danas joj se život svodi na novac, modne marke, North i Kanyea, pa još malo Kanyea i onda još Kanyea - dodala je prijateljica naglašavajući Westovu ulogu u Kiminom životu.

Kim, Kanye i jednogodišnja North odselili su se iz doma koji je Kim dijelila s majkom Kris (59) te sestrama Kourtney (35) i Khloe (35). Kim im ne odgovara na pozive ni poruke, a kad im se i javi svađa se s njima.

- Sestrama govori da su nezahvalne. Da sve što imaju, imaju zbog nje, jer je ona slavna i uspješna, a one se samo 'šlepaju'. Kendall je rekla da je manekenka samo zato što joj je ona kupila karijeru, a svi znaju da joj zapravo zavidi - dodala je prijateljica. 

Kourtney odlučila - gotovo je sa Scottom

Dosta joj je njegovih laži i opijanja. Ne radi ništa drugo, osim što tulumari i pije. Ostavit će ga jer mu više uopće ne vjeruje, ispričao je bliski prijatelj para.

Kourtney i Scott Disick (31) imaju troje djece; sina Masona (5), kćer Penelope (2) i novorođenog sinčića kojem su dali ime Reign. Kourtney smatra da je Scott loš uzor djeci jer laže i njegov alkoholizam izmakao je kontroli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'
PROSLAVILA ROĐENDAN

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'

Liječnica i influencerica Petra Meštrić jučer je proslavila 30. rođendan uz poseban poklon, a otkrila nam je i kako se osjeća
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji