Obavijesti

Show

Komentari 1

Kim svijetlila u mraku, Dua Lipa grudi pokrila s Hello Kitty, Bebe je nosila kupaći s dekolteom...

Kim svijetlila u mraku, Dua Lipa grudi pokrila s Hello Kitty, Bebe je nosila kupaći s dekolteom...
7

Svjetske zvijezde ove su godine bile najhrabrije u odabiru svojih kupaćih kostima. Neke od njih grudi su pokrivale likovima iz crtića, a druge su naglašavale svoje bujne obline

VIDEO

Kraj je kolovoza, ljeto uskoro završava, a slavne zvijezde ovo su ljeto provele u minijaturnim bikinijima. Reality zvijezde, glumice i pjevačice nosile su nesvakidašnje kupaće kostime, od kojih neke nismo do sad imali priliku uopće vidjeti.

Kim Kardashian zasvijetlila je u mraku

Reality zvijezda Kim Kardashian (42) uspješno vodi svoj brend kupaćih kostima i donjeg rublja, koje često promovira putem svog Instagrama. Svakodnevno je objavljivala fotografije u raznim bikinijima, a uvela je i najnoviji trend. Naime, nedavno je objavila fotku u kupaćem kostimu koji svijetli u mraku.

Dua Lipa jedva sakrila grudi

Pjevačica Dua Lipa (28) ove je godine svakako među pobjednicama za najčudnije kupaće kostime. Nedavno je objavila fotku na kojoj jede lubenicu, a njen kupaći privukao je zasigurno privukao pozornost. Odlučila se za pleteni, minijaturni bikini s likom Hello Kitty, koji je jedva pokrio njene grudi.

Elizabeth Hurley uzela je titulu kraljice bikinija

Kraljica bikinija ove godine je glumica Elizabeth Hurley (58), koja je cijelo ljeto provela pozirajući u raznim kupaćim kostimima. Njen odabir za ovo ljeto bili su jednobojni bikiniji, često jarkih boja. Glumica je tako ponosno pokazivala svoje vitko tijelo i isklesanu liniju.

Bebe Rexha nosila dekoltirani kupaći

Obline je ponosno pokazivala i Bebe Rexha (33), koja se odlučila za jednodijelni kupaći, ali jednako oskudan. Naime, njen crni kupaći imao je dekolte do pupka, a bio je ukrašen sa zlatnim detaljima.

Sofia Vergara nakon razvoda pokazala obline

Glumica Sofia Vergara (51) nedavno se razvela od bivšeg supruga, a odmah nakon razvoda počela je s provokativnim fotografijama na Instagramu. Njeni bikiniji i jednodijelni kupaći najčešće su imali zanimljive i šarene uzorke. Tijekom ljeta je oduševljavala svoje pratitelje oblinama koje je pokazivala.

Rita Ora uživala je na jahti

Pjevačica Rita Ora (32) nedavno je pozirala na jahti i pokazala svoje vitko tijelo u minijaturnom bikiniju. Rita je pozirala u srebrnom bikiniju, a osim kristalnog mora obožavatelji nisu mogli ne primijetiti njezine isklesane trbušnjake. Sa srebrnim bikinijem je hrabro iskombinirala zlatni nakit.

Megan Fox bikini nosila u šumi

Američka glumica Megan Fox (37) u posljednje vrijeme objavljuje provokativne fotografije na Instagramu. Jedna od njih bila je u minijaturnom kupaćem kostimu, ali u neobičnom okruženju. Naime, Megan nije pozirala na plaži ili u moru kao ostale zvijezde, nego u šumi. U bikiniju se penjala i na drvo. Kupaći je bio zelene boje pa se uklopila u prirodu koja ju je okružila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

A što vi mislite? Tko je od njih imao najbolji bikini?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin