Obavijesti

Show

Komentari 0

Kim upozorili za zlostavljanje životinja pa kupila dva psića...

Kim upozorili za zlostavljanje životinja pa kupila dva psića...
7

U videu koji je Kim objavila prošli tjedan na Instagramu, par se vozi pokraj grupa antilopa koje su prestrašeno počele bježati od vozila. Čak je i sama Kim upozorila supruga da ih plaše, međutim, neće biti službene tužbe

Starleta i poduzetnica Kim Kardashian West (38)  sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila kako je kupila dva psića, nakon što su ona i njezin suprug Kanye West (42) dobili upozorenje za zlostavljanje životinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u videu koji je Kim objavila prošli tjedan na Instagramu, par se vozi pokraj grupa antilopa koje su prestrašeno počele bježati od vozila. Čak je i sama Kim upozorila supruga da plaše životinje, međutim, neće biti službene tužbe, ali će par morati platiti kaznu od gotovo tri tisuće kuna.

- Upoznajte naše nove bebice. Samo trebamo imena! North je smislila imena koja pašu našem drugom pomerancu Sushiju. Želi da se bijela curica zove Sake, a crni dječak Soba ili Soy Sauce. Dodajte svoje ideje - napisala je reality zvijezda na društvenoj mreži, a brojni su joj pratitelji predbacili što nije udomila pse. Također, neki su se sjetili i njezinih prijašnjih izjava.

- Zar nisi rekla da nemaš vremena za životinje i da se ne možeš brinuti za njih? - komentirao je jedan od pratitelja.

Kim se osim novim kućnim ljubimcima, na društvenim mrežama često hvali šminkom i odjevnim kombinacijama, a nedavno je lansirala  proizvod 'Skims', koji je prilikom predstavljanja javnosti izazvao loše komentare. Međutim, čini se da je Kim ponovno dobro učinila. Svega nekoliko minuta nakon lansiranja specijalnog steznika Kim je u džep spremila dva milijuna dolara, odnosno 13 milijuna kuna. Njezin steznik već se rasprodao, a dolazi u različitim bojama i oblicima. Žene su, u nadi da će izgledati mršavije, pohrlile i kupile proizvod čim je postao dostupan na internetu. 

 

 

 

 

VJEŠTO GA JE SKRIVALA: Otkriveno tko je zgodni zaštitar kojeg ljubi popularna Senidah