Show

Komentari 50

Kladionice više vjeruju razvodu nego povratku kraljici i obitelji

Kladionice više vjeruju razvodu nego povratku kraljici i obitelji

Tradicionalno maštovite britanske kladionice generalno vjeruju u ljubav i brak Harryja i Meghan, ali nude i cijelu paletu zanimljivih, nešto manje izvjesnih oklada vezanih uz temu broj 1 u Velikoj Britaniji

Kraljica Elizabeta II. (93) u ponedjeljak se nakon dugotrajnog zatvorenog sastanka s obitelji na njezinom imanju u Sandringhamu obratila javnosti govoreći u pomirljivom tonu, pojašnjavajući kako razumije želju princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) da svoj život žive drugačije od ustaljenog protokola kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako joj je prioritet zadržavanje obitelji na okupu, čini se da je i samoj kraljici posve jasno kako će teško svi ostati zajedno. U to ne vjeruju ni britanske kladionice, u pravilu vrlo dobro informirane o svim događajima koje imaju u svojoj ponudi. 

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

Tako u Velikoj Britaniji, gdje je tzv. Megxit tema broj 1 posljednjeg tjedna, postoji raznolika ponuda budućih scenarija vezanih uz život Harryja i Meghan. Primjerice, za ulog od 1000 kuna na okladu kako će se par razvesti u sljedećih pet godina kladionice isplaćuju četiri puta više, odnosno 4000 kn. Sudeći po koeficijentima i ponudi, puno je to izgledniji scenarij od onoga da se Harry i Meghan predomisle i vrate u kraljevsko jato. Onaj tko eventualno pogodi takav ishod u sljedećih pet godina može računati na 15 puta veću isplatu od vlastitog uloga. 

Ipak, maštovite britanske kladionice generalno vjeruju u ljubav i brak Harryja i Meghan. Okladom da će par uspjeti u svojoj financijskoj neovisnosti u ranije spomenutom vremenskom periodu malo će se tko obogatiti jer je koeficijent tek 1.50, odnosno za uloženih 1000 kuna dobitnik bi u slučaju ovakvog ishoda dobio tek 1500 kuna. Za hazardere su tu opcije kako će se Meghan pojaviti u reality showu, za što kladionice nude 12 puta veću isplatu od uloga, kao i to da će se Meghan pojaviti u specijalnoj epizodi američke TV serije 'Suits' koja ju je svojedobno proslavila, a za što je u ponudi koeficijent 20. 

The Queen

Podsjetimo, kraljica Elizabeta II. sastanak je ocijenila konstruktivnim, a želju para obitelj će poštovati, no zbog kompleksnosti cijele situacije i obaveza koje imaju, od Meghan i Harryja zatražili su prijelazni period tranzicije prije nego što oni steknu potpunu samostalnost.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci