Show

Komentari 35

Procurio video: Harry moli šefa Disneyja da zaposli Meghan...

Procurio video: Harry moli šefa Disneyja da zaposli Meghan...

Snimku je na premijeri navodno zabilježio obožavatelj koji se našao nedaleko od kraljevskog para. Bob je poslije vojvotkinji rekao neka mu pošalje poruku

Nakon što je objavljeno da je vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja (35) Meghan Markle (38) pristala dati glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, britanski mediji iskopali su snimku na kojoj Harry 'žica' posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Razgovor Boba i princa Harry dogodio se na premijeri 'Kralja lavova' u Londonu. Dok je Harry pričao s Bobom, Meghan se družila s Beyonce (38) i Jay Z-jem (50). 

- Znate li da ona posuđuje glas? - pitao je Harry, a Bob je odgovorio da to nije znao.

- Činite se iznenađenim. Zbilja je zainteresirana za to - rekao je princ. 

Disneyjev šef očito je odlučio zgrabiti priliku. 

- Voljeli bismo probati, odlična ideja - rekao je Bob. Snimku je na premijeri navodno zabilježio obožavatelj koji se našao nedaleko od kraljevskog para. Bob je poslije vojvotkinji rekao neka mu pošalje poruku. 

Meghan i Harry šokirali su kraljevsku obitelj u srijedu, kada su neočekivano najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti kako bi provodili više vremena u Sjevernoj Americi i 'postali financijski neovisni'.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA:

Najčitaniji članci