Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Klapa Rišpet snimila je spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'

PUTOVANJE JEDRENJAKOM Klapa Rišpet u utorak je u okolici Splita snimila spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'. Premijera spota očekuje se kroz desetak dana

Jure Ravlić
Foto: Jure Ravlić

Nakon glazbenih spotova za posljednja dva hita 'Sunce mi od tebe dolazi', koji su snimili s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem, i 'Lumin', u kojem je gostovala legendarna splitska ljepotica Ana Sasso, klapa Rišpet u utorak je u okolici Splita snimila glazbeni spot za novu pjesmu 'Kad je pošla ća'.

Kako emociju i pjesmu pretočiti u sliku i vizualni doživljaj izazov je kojeg se prilikom snimanja glazbenog spota susreće svaki redatelj i izvođač. Upravo stoga klapa Rišpet i ovaj put povjerenje je dala vrsnom redatelju Željku Petrešu koji je baš svaki put najzornije uspio prikazati istinsku emociju klapskog pjevanja.

I ova pjesma priča ljubavnu priču i odlazi tragom mora, sunca i autentičnih dalmatinskih prizora. Za potrebe snimanja spota klapa Rišpet otisnula se na putovanje jedrenjakom i zaplovila pučinom Jadrana u potragu za beskrajnom ljepotom.

Klapu Rišpet čine: Pero Kozomara (skladatelj i producent), vokal grupe Tuti Fruti Ivo Amulić (solist), Frane Jukić (prvi tenor), prof.Jure Šaban Stanić (drugi tenor i voditelj klape), Damir Burić (bariton), Jure Bralić ( bas) i Igor Visković (bas).

Pjesma 'Kad je pošla ća' posljednji je hit izašao iz bogate riznice trenutno najvećeg autora klapske pjesme Pere Kozomare, koji na najiskreniji način njeguje i čuva tradiciju klapskog pjevanja.

Premijera spota očekuje se kroz desetak dana a do tada Vam donosimo radne fotografije nastale tijekom snimanja glazbenog spota. 

Naši partneri pišu
Message