Obavijesti

Show

Komentari 43

Kličkova bivša već četiri godine nije vidjela kćer: 'Uzeo mi ju je, odveo u Ukrajinu i nije ju vratio'

Kličkova bivša već četiri godine nije vidjela kćer: 'Uzeo mi ju je, odveo u Ukrajinu i nije ju vratio'
4

Sjećam se da me njezin tata nazvao i rekao: ‘Kaya ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama.‘ Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smijao se, mislio je da je to smiješno, ispričala je glumica

VIDEO

Glumica Hayden Panettiere (33) u ovotjednoj novoj epizodi showa 'Red Table Talk' ispričala je da je mislila da njezina kći Kaya ide samo u posjetu ocu Vladimiru Kličku (46) u Ukrajini, a ne da će tamo ostati zauvijek.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Braća Kličko posjetili izbjeglice koji se skrivaju na stanici podzemne željeznice u Kijevu 00:44

Glumica je u razgovoru sa suvoditeljicama Jadom Pinkett Smith, Adrienne Banfield Norris te gošćom Kelly Osbourne pričala o skrbništvu nad njezinim jedinim djetetom, kćeri Kayom. Godine 2018., usred njene borbe s ovisnošću o alkoholu i tabletama, Kaya je otišla živjeti u Ukrajinu sa svojim ocem, boksačkim šampionom Vladimirom Kličkom, od kojeg se Hayden rastala te godine.

- Imala je skoro tri godine i to nije bila u potpunosti moja odluka. Zapravo, nisam ni znala da se to događa dok ona već nije bila tamo - priznala je Hayden.

Zatim ju je voditeljica Adrienne tražila da objasni situaciju jer su svi mislili da je s Kličkom sklopila takav dogovor o skrbništvu.

- Htjela sam raditi na sebi i ozdraviti, a kada mi bude bolje, stvari će se promijeniti i ona će doći k meni, a ja ću moći provoditi vrijeme s njom. Ali to se nije dogodilo - ispričala je glumica.

Hayden kaže da je mislila da Kaya ide samo u posjet kod oca jer je cijelo vrijeme bila na relaciji Nashville-Ukrajina, ali čim je došla u Ukrajinu Kličko je rekao da želi puno skrbništvo nad kćeri što je za glumicu bio šok.

Grgo Jelavić/PIXSELL

- Bilo je vrlo uznemirujuće potpisati te papire da mu se da puno skrbništvo. Bilo je to najteža stvar koju sam ikad, ikad morala učiniti u životu - dodaje Panettiere.

Težak život Kličkove bivše: Novi dečko ju je premlatio, pala je u depresiju, ne može naći posao...
Težak život Kličkove bivše: Novi dečko ju je premlatio, pala je u depresiju, ne može naći posao...

- U zemlji u kojoj je njezin ujak (Vitalij Kličko) gradonačelnik i oni su tamo ikone, to je zemlja u kojoj dominiraju muškarci, nisam mogla učiniti baš puno toga - požalila se i ispričala koliko joj je teško biti odvojena od kćeri.

- Sjećam se da me njezin tata nazvao i rekao: ‘Kaya ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama.‘ Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smijao se, mislio je da je to smiješno, ali meni je bilo užasno. Nije shvatio - prisjetila se glumica, koja smatra da je taj potez njezine kćeri bio ‘traumatična reakcija‘ na odvajanje od nje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin