Obavijesti

Show

Komentari 10

Knjiga o kraljici i seksu: Ima zdrav apetit i muž ju je varao

Knjiga o kraljici i seksu: Ima zdrav apetit i muž ju je varao
12

Lady Colin Campbell je napisala u knjizi 'Kraljičin brak' kako joj je Elizabetin psihijatar rekao da se slomila kada je saznala da ju je princ prevario. Bivši kraljičin batler tvrdi da su sve to izmišljotine

VIDEO

Nije postojala lijepa žena u Philipovoj blizini s kojom nije flertovao. No kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da prijateljuje sa suprotnim spolom. Te žene su Philipu bile poput ljubimaca i igračaka, napisala je spisateljica Lady Colin Campbell (68), izvještava britanski Daily Mail. 

Britanka je napisala knjigu 'Kraljičin brak' o Elizabeti II. (92) u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njezinog muža, princa Philipa (97). Campbell je istaknula kako kraljica ima zdrav seksualan apetit i da ga je počela zadovoljavati kad se udala. Usto tvrdi da joj Philip nikad nije bio vjeran te je stalno flertovao sa ženama što njoj nije smetalo. 

King Felipe VI State Visit to UK

- Od djetinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvijek se ponašao neprilično jer on je ipak bio mornarički časnik - napisala je spisateljica. Dodala je kako Philip voli društvo lijepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i s njom. 

- Nije mi rekao nešto neugodno, samo mi se upucavao. Govori stvari poput: 'Dobro izgledaš' - ispričala je Campbell. Spisateljica tvrdi kako je princ uvijek imao 'bliske prijateljice' s kojima je išao u vožnje kočijom te su se skupa bavili raznim hobijima. 

- Tako se zabavljao - istaknula je Campbell koja tvrdi da se družila s kraljevskom obitelji. Tvrdi da je kraljici njezina sestra, pokojna princeza Margaret svojedobno rekla da Philip ima aferu kako bi ju uzrujala. Usto spisateljica je napisala kako joj je Elizabetin psihijatar rekao da se slomila kada je saznala da ju je princ prevario. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca. 

Royal Ascot - Day One - Ascot Racecourse

- Ovo je jeftino, neukusno i nepotrebno - istaknula je Jennie Bond koja je godinama za BBC izvještavala o kraljevskoj obitelji. Dodala je kako ne vidi nikakvu potrebu da se raspravlja o kraljičinom ljubavnom životu i braku. Bivši batler kraljevske obitelji Paul Burrell kaže kako je knjiga puna izmišljenih gluposti i da svatko može takve stvari tvrditi. 

Meghan umirala od smijeha na prvom putovanju s kraljicom
Meghan umirala od smijeha na prvom putovanju s kraljicom
175th British monarch train anniversary

- Istinu o povijesti nečega može pisati jedino vjerodostojan svjedok koji je bio prisutan. Lady Colin Campbell to ne može. Piše o čelnici naše države i crkve te nekome koga ne poznaje. Piše o nekome koga nije upoznala - ispričao je Burrell. Kaže da on može reći tko je kraljica jer je stajao kraj nje 11 godina i živio s njom. 

Kraljicu Elizabetu II. očaralo je atletsko tijelo grčkog princa
Kraljicu Elizabetu II. očaralo je atletsko tijelo grčkog princa

- Ona je dobra, kršćanska dama i ne bi trebala biti uprljana na ovaj način jer je iznad toga - istaknuo je bivši kraljičin batler. Campbell je bivša supruga lorda Colina Ivara Campbella te se zbog toga godinama kreće u visokom britanskom društvu, a 'Kraljičin brak' joj je četvrta knjiga o kraljevskoj obitelji. Napisala je i biografije pokojne princeze Diane i kraljice te knjigu o kraljevskim brakovima. Novinarka Judy Wade koja za magazin Hello izvještava o Elizabetima i njezinoj obitelji kaže kako u njihovom društvu nikada nije vidjela Campbell.

- Može reći što hoće o kraljevskoj obitelji jer ju kraljica neće tužiti, no ne znači da je to istina - istaknula je Wade. Campbell se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena. 

- Znaju da sam iskrena i već neko vrijeme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije - zaključila je spisateljica. 

AFP/Pixsell
Kraljica Elizabeta (92) fan je serije 'The Crown' o samoj sebi
Kraljica Elizabeta (92) fan je serije 'The Crown' o samoj sebi

VIDI OVO: 5 najbizarnijih mjesta za ljetni seks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin