Obavijesti

Show

Komentari 45

Književni kritičar Visković u 68. godini dobio je kćer Adu

Književni kritičar Visković u 68. godini dobio je kćer Adu
6

Dramaturginju Bojanu upoznao je prije tri godine i od tada su u vezi. Velimir nije jedini koji je dobio dijete poslije šezdesetih. Redatelj i glumac Mel Gibson prošle je godine dobio deveto dijete...

VIDEO

Hrvatski književni kritičar, esejist i leksikograf Velimir Visković u 68. godini postao je ponovno otac. Velimir je u vezi s crnogorskom dramaturginjom Bojanom Mijović, a prije nekoliko dana rodila im se kći Ada

- Zdravo svijete, rodila se Ada, mamina i tatina gromada, 3820 grama i 55 centimetara - komentirala je Bojana na društvenim mrežama. 

Kritičar, ushićen oko dolaska djevojčice, posljednjih je dana postao još aktivniji na društvenim mrežama. 

- Moja šogorica Zorica i ja, iščekujući da Ada i Bojana iziđu iz klinike, tamnim nikšićkim smirujemo nestrpljenje. I slavimo dolazak naše kraljevne - napisao je Velimir. 

Sa svojim pratiteljima i prijateljima podijelio je i kratku priču, odnosno razgovor sa suprugom.

- Dopisujem se jutros s Bojanom. Piše mi, baš je bila u viziti jedna nova doktorica. Pogledala Adu: 'Lijep vam je i napredan ovaj dječak!' Meni drago da mi je kći povukla Viskovićke gene: 'Haha, uzalud ti sve one mašnice i haljinice s volančićima što si pripremila za nju! Morat ćeš joj kupiti kopačke za nogomet!' Na to Bojana odgovara: 'Nemam predrasuda, može, ali roza kopačke!' - napisao je Visković.

Objavio je fotografiju malene Ade, a prijatelji su mu čestitali na prinovi. Inače, Velimir iza sebe ima dva braka i troje odrasle djece. S prvom suprugom, koju je upoznao u zagrebačkoj gimnaziji, ima sina, scenarista i redatelja Josipa (40). S drugom suprugom s kojom je romansu započeo u Beogradu, ima još sina Luku i kćer Bojanu (29). 

Bojanu je upoznao prije tri godine i od tada su u vezi, a sada su postali i roditelji. Velimir nije jedini koji je dobio dijete poslije šezdesetih. Redatelj i glumac Mel Gibson (62) prošle je godine dobio svoje deveto dijete, sina Larsa (1). Mick Jagger (75) je čak u 73. dobio osmo dijete s bivšom partnericom, balerinom Melanie Hamrick (31). 

DPA/Pixsell

Pokojni pripovjedač i pisac Ranko Marinković je u kasnim šezdesetima dobio kćer Anu (46) i sina Vinka, a pokojni glumac Zvonimir Rogoz je sa 92 godine dobio sina sa ženom koja je 56 godina mlađa od njega.

Također, pokojni redatelj Krsto Papić sa suprugom Jadrankom je dobio blizance kad je navršio 70. Ovo su samo neki od mnogo primjera kada godine nisu predstavljale nikakvu prepreku niti ograničenje kad je riječ o očinstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili