Show

Komentari 96

Knoll dobila 75 tisuća kuna od Grada Zagreba: 'Stižu kockice'

Knoll dobila 75 tisuća kuna od Grada Zagreba: 'Stižu kockice'

Nakon edukacije radi se cijeli plan poslovanja. Zatim ide onaj najteži dio - čekanje odluke. Zagrebačku potporu za samozapošljavanje dobila je na temelju poslovnog plana za svoje CROkinije, kupaće kostime na kockice

Poznajem nekoliko ljudi koji su dobili potporu putem Plavog ureda pa su mi savjetovali da se i prijavim. Natječaj je bio u srpnju. Prijavila sam se i otišla na obaveznu edukaciju gdje su mi ljubazne kolege iz Plavog ureda sve detaljno objasnile. Odmah vam daju na znanje je li vaše poslovanje prihvatljivo za potporu, rekla nam je Ivana Knoll (26) koja je dobila 75 tisuća kuna potpore Grada Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iz Plavog ureda, Ivana kaže, ukažu na problematiku pa neki kandidati shvate da se uopće ne žele baviti s poslom koji su planirali. Nakon edukacije radi se cijeli plan poslovanja. Zatim ide onaj najteži dio - čekanje odluke. Zagrebačku potporu za samozapošljavanje dobila je na temelju poslovnog plana za svoje CROkinije, kupaće kostime na kockice. 

- Svoje proizvode CROkinije sam predstavila kao nešto što ne postoji na tržištu. Kupaći kostimi na kockice koji su u potpunosti izrađeni u Hrvatskoj. To je pravi autentični proizvod. Moj cilj je da moji proizvodi budu nosivi svakodnevno, a ne samo kada su u pitanju utakmice. Kada sam vidjela kako je američka zastava prihvaćena diljem svijeta kao atraktivni uzorak na svim modnim predmetima pomislila sam da bi i naše kockice mogle osvojiti zemlju - dodala je najpoznatija hrvatska navijačica. 

Na pitanje je li očekivala da će joj odobriti poticaj, Ivana nam je odgovorila kako takve stvari nikada ne možete sa sigurnošću znati. Očekivala je, ali nije bila sigurna sve dok trenutka kada rješenje nije stiglo. Najviše ju je, kako kaže, 'držalo' to što je brend u potpunosti u duhu Hrvatske. 

Nives i Knoll

- Sredstva namjeravam potrošiti na strojeve za proizvodnju. Sada sam u pripremi velikog proširenja asortimana tako da će u ponudi uskoro biti i odjeća i muški kupaći kostimi. 

S dosadašnjim rezultatima jako je zadovoljna. Očekivala je da će se kupaći kostimi dobro prodavati u dijaspori, ali ovolikom uspjehu se nije nadala. A može se pohvaliti kako su kockice tražen proizvodi i u dalekoj Australiji i Americi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci