Show

Komentari 86

Knöll: Je li ovo crvena ili roza? Fan: Tko još gleda boju haljine?

Knöll: Je li ovo crvena ili roza? Fan: Tko još gleda boju haljine?

'Predivna', 'Žena koja izgleda fantastično što god da obuće', 'Ja bih vrat polomio spuštajući se niz stepenice', pisali su oduševljeni obožavatelji

Ivanu Knöll (26) su za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji prozvali najstrastvenijom navijačicom. I dalje rado prati utakmice hrvatske reprezentacije, a s obožavateljima na društvenim mrežama 'zbližila' se još više pa ih stalno obavještava o tome što radi i kako joj prolaze dani.

Sada je pak pozirala na stepenicama u dugoj svečanoj haljini, no ovoga puta fanove na Instagramu pitala je za modni savjet.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li ova haljina crvena ili roza? Ne mogu se odlučiti - napisala je na društvenoj mreži, a fotografija je u kratkom roku prikupila nekoliko tisuća lajkova.

'Predivna', 'Žena koja izgleda fantastično što god da obuće', 'Ja bih vrat polomio spuštajući se niz stepenice', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Bilo je i onih koje je Ivana do te mjere očarala da ih nije bilo briga za boju haljine pa joj je jedan korisnik napisao: 'Tko još gleda boju haljine?'

Ivana je nedavno također provocirala na Instagramu, kada je pozirala u uskoj i kratkoj bež haljini koja joj je jedva pokrivala stražnjicu. Stajling je upotpunila visokim potpeticama koje su joj dodatno naglasile vitke noge.

- Kad me pitaju koju dužinu haljine preferiram - napisala je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci