Obavijesti

Show

Komentari 54

Koga ljube zvijezde sapunica nakon što se ugase kamere?

Koga ljube zvijezde sapunica nakon što se ugase kamere?
1

Kunčević nije tugovao nakon prekida s manekenkom, Katarina Baban ljubi kineziologa, a Knešaurek je u braku s njezinom najboljom prijateljicom

VIDEO

Ljubavne zgode glavnih junaka 'Zlatnih dvora' dovele su tu telenovelu u sam vrh gledanosti ubrzo poslije početka emitiranja prošle jeseni. Otkrivamo vam koga glumci te serije ljube u privatnom životu.

- Išli smo zajedno u srednju školu i on mi je bio pratnja na maturalnoj zabavi. Poslije smo se razdvojili, ali od početka je nekako sve upućivalo na to da smo suđeni jedno drugome - kaže Katarina Baban (29) za svojeg odabranika Igora Subotića (30). Ljubav s diplomiranim kineziologom započela je krajem 2015., a Katarina pokušava što više biti s njim.

- Tijekom tjedna jako umorna dođem kući i, da nema njega, iste bih sekunde išla spavati. No želim biti s njim i ostajem budna dva, tri sata. Za vikend se trudim nadoknaditi propušteno - istaknula je mlada glumica. Iako žive zajedno, ne razmišljaju o vjenčanju.

- Prvo moramo riješiti stambenu situaciju, onda nabaviti mačku ili psa, zatim brak, a djeca tek nakon svega toga – objasnila je Katarina.

Ona u seriji 'Zlatni dvori' glumi seosku djevojku Anu koja je u vezi sa zgodnim i imućnim Petrom, kojega igra Matko Knešaurek (31). Katarina i Matko su se upoznali na Akademiji te su privatno najbolji prijatelji, pa im nije teško glumiti par na setu.

- Katarina je izuzetna, ne govorim ovo samo zato što je moja najbolja prijateljica i vjenčana kuma. Znamo se 12 godina i bila mi je velika potpora kroz moj privatni i profesionalni život - istaknuo je Matko. Glumac je u braku s Katarininom najboljom prijateljicom Anicom, a prošlog studenog proslavili su prvu godišnjicu. Matko je tad svoju suprugu iznenadio putem u Pariz. Par ima jednogodišnju kćer Taliju.

Lujo Kunčević (26) u 'Zlatnim dvorima' igra površnog zavodnika i spava s prijateljevom djevojkom Nerom, koju glumi Petra Kraljev (28). Lujo je u stvarnosti u vezi s bivšom Miss Universe Hrvatske Ivanom Mišurom (27).

- Družimo se, među nama se događa nešto lijepo - rekao je glumac, koji je prije toga dva mjeseca bio s manekenkom Sarom Marijom Knežević (20). Nagađanja o prekidu potvrdio je nedugo nakon što je Sara bila među djevojkama koje su se zabavljale s Justinom Bieberom (23) u zagrebačkom hotelu. Pjevač je u studenom prošle godine imao koncert u Areni. Za razliku od Luje, Petra Kraljev ne želi otkriti tko je njezin odabranik, ali je objasnila što joj je važno kod dečka.

- Smisao za humor može me osvojiti na prvu i izgled mi je zaista nebitan. Definitivno me može odbiti arogancija - ispričala je glumica.

Ivan Herceg (35) u seriji igra kolekcionara konja, kojemu život poremeti dolazak njegove bivše supruge, čija je uloga pripala Ani Majhenić (35).

Ivan Herceg je poznat po mnogim ljubavnim vezama koje su kratko trajale. Na početku karijere bio je s glumicom Petrom Dugandžić, a kasnije s voditeljicama Ecijom Ivušić i Tatjanom Jurić.

Herceg tajnovit o prekidu, a Ana Majhenić u dugogodišnjoj vezi

Ivan Herceg u “Zlatnim dvorima” glumi ljubitelja konja, kojem se svidi pjevačica Nera, no život mu remeti bivša supruga, koju igra Ana Majhenić. Herceg u privatnom životu nema sreće s ljubavi. Imao je kratke veze, a posljednja djevojka mu je bila Anita Dujić (skroz lijevo). Navodno su prekinuli u kolovozu, no nisu govorili o tome. Ana Majhenić je u dugogodišnjoj vezi s novinarom Arsenom Oremovićem.

Katarina s ljubavi iz djetinjstva, a Matko u braku

Glavni akteri i par u seriji Katarina Baban i Matko Knešaurek poznaju se 12 godina. Katarina je Matku vjenčana kuma i dobra prijateljica njemu i supruzi. Glumica je u vezi s kineziologom Igorom Subotićem od kraja 2015., a poznaju se od osnovne škole. Knešaurek je nedavno proslavio prvu godišnjicu braka s Anicom i imaju kćer Taliju (1).

Nije tjednima pričao s ocem jer je bio u štrajku

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura u vezi je s Lujom Kunčevićem od studenog 2016. Glumac se brzo oporavio nakon prekida s manekenkom Sarom Marijom Knežević (gore), koja se provodila s pjevačem Justinom Bieberom. Kunčević je sin poznate glumice Biserke Ipše i redatelja Ivice Kunčevića. Radio je na Dubrovačkim ljetnim igrama kao nosač reflektora i dignuo štrajk protiv oca, koji je tad bio direktor. Smetalo mu je što se njegov posao plaćao manje od ostalih tehničkih sektora. Nije tjednima pričao s ocem, ali je dobio povišicu.

Glumca se optuživalo da je kriv za raspad braka Anite i scenografa Ivana Veljače. Glumčeva ljubav s manekenkom trajala je godinu dana, a po njihovim objavama na društvenim mrežama doznalo se da su prekinuli.

- Na to pitanje ne mogu odgovoriti - rekao je glumac kad su ga upitali za njegovu ljubavnu situaciju. Herceg je samo naglasio kako će s Anitom zauvijek ostati prijatelj, u vezi i izvan nje. Njegova tajnovitost se sviđa Hrvaticama, pa se svake godine nalazi na popisima najpoželjnijih neženja.

Ana Majhenić glumi ženu koja radi spačke i ne bira sredstva kako bi pridobila bivšeg supruga. U privatnom životu je drugačija i nije spremna na sve. U dugogodišnjoj je vezi s novinarom Arsenom Oremovićem (50), a otkrila je što je tajna uspješne ljubavi.

- Treba slušati sebe i partnera, mijenjati stvari, razgovarati, propitivati se, biti oprezan s naglim zaključcima i davati si prostora - istaknula je. Objasnila je da zaljubljenost traje tri godine i tad se događa sve samo od sebe, a kasnije vidiš kako zapravo funkcioniraš s partnerom. Nije tradicionalistica i ne razmišlja o braku niti majčinstvu jer joj je dobro ovako.

Jan Kerekeš (29) utjelovio je skromnog i duhovitog mladića, kojemu su roditelji poginuli u nesreći. Bogati par Begovac preuzima brigu o njemu, a njihova kći, koju glumi Lana Ujević (21), zaljubi se u njega. Kerekeš je u privatnom životu oženio Viku Mucko u lipnju 2015. nakon devet godina veze. Supruga mu je, ističe, podrška u privatnom i poslovnom životu.

- Razumije me, a to mi je posebno drago - pohvalio se glumac. Lana Ujević je rekla da nije zaljubljena, a opisala je kakve dečke voli.

- Fizički izgled mi nije presudan i privuku me karizma, samopouzdanje, smisao za humor te pozitivan pristup životu - objasnila je mlada glumica.  Također je ispričala da su joj najvažniji povjerenje i komunikacija.

Robert Kurbaša (39) u “Zlatnim dvorima” muškarac je s puno šarma i želi zavesti mladu Anu zbog njezina imanja. U njega je zaljubljena punašna Kata i on uživa u tome, no ne želi ulaziti u vezu s njom. Kurbaša je od 2013. u braku s frizerkom Kristinom Matković, bivšom Miss Universe Dalmacije. Glumca poznatog po ulogama televizijskim serijama njegova je supruga osvojila na prvi pogled.

- Kad sam je vidio, odmah sam se zapalio i učinio sve da dođem do nje. Život nas je jednostavno dodijelio jedno drugomu - rekao je Kurbaša. Par ima sinove Marka Iliju (3) i Emanuela (1), a glumac je otkrio kako bi volio imati još djece i proširiti obitelj.

- U daljoj budućnosti, iako se nikad ne zna. Kristina i ja isto razmišljamo te želimo podariti ljubav što većem broju djece. Djevojčica je moja tiha želja - ispričao je Kurbaša u intervjuu Storyju.

Petra Dugandžić (40) igra punašnu Katu u seriji, a suprugu Saši Vrankoviću, unatoč tome, nije ništa manje lijepa i seksepilna.

- On me uvijek jednako gleda, dijelimo mišljenje da privlačnost ne dolazi isključivo iz vizualnog - objasnila je Petra. S ugostiteljem Sašom se upoznala 2011. godine na tulumu za Noć vještica u zagrebačkom klubu. Tad su shvatili da su odrasli u istom kvartu.

- Oboje smo se šokirali činjenicom da smo se mimoilazili godinama - rekla je glumica.

Vjenčali su se u balonu u travnju 2012. godine i tako postali prvi par u Hrvatskoj koji je tako stupio u brak. Zavjete su obnovili na četvrtu godišnjicu na neformalnom obredu u Istri s nekoliko najbližih prijatelja. Petra se zbog uloge u seriji morala udebljati desetak kilograma. Ponosno ističe da je i tako zaokružena svojem suprugu jednostavno neodoljiva.

Zaljubio sam se na prvi pogled. Oboje želimo imati što više djece

Robert Kurbaša je u seriji površni zavodnik, no privatno je obiteljski čovjek. Supruga Kristina mu se svidjela čim ju je vidio i učinio je sve kako bi došao do nje. Ona je bivša Miss Universe Dalmacije i po struci frizerka, a vjenčali su se 2013. godine. Kurbaša i Kristina imaju dva sina, Marka Iliju i Emanuela. Voljeli bi proširiti svoju obitelj u daljoj budućnosti.

Vjenčali smo se dva puta, a on me voli i ovako punašnu

Petra Dugandžić se zbog uloge Kate morala dosta udebljati, ali njezin suprug Saša Vranković nije prigovarao. Njihova privlačnost se temelji na kemiji, a ne na izgledu. Upoznali su se na tulumu i začudili što se ne poznaju otprije jer su odrasli u istom zagrebačkom kvartu. Vjenčali su se 2012., a zavjete su obnovili na četvrtu godišnjicu braka.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze