Show

Komentari 57

Skinule se: Rakitićeva žena se pohvalila atraktivnom sestrom

Skinule se: Rakitićeva žena se pohvalila atraktivnom sestrom

Jedan od 'fotografa' im je i Ivan Rakitić kojem ne pada teško fotografirati svoje, kako kaže, omiljene dame. Naravno, uz kćeri Altheu (6) i Adaru (4)

Atraktivna supruga jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša Ivana Rakitića (32), Španjolka Raquel Mauri (29), razveselila je obožavatelje na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u društvu sestre Irene Mauri.

Vatrene Španjolke na sebi imaju kupaće kostime engleskog sportskog brenda, a Raquel je komentirala kako im trenutno teško pada razdvojenost.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Ivan Rakitić i Raquel vježbaju'

- Uskoro ćemo se opet družiti - napisala je. Sestre su inače nerazdvojne što potkrjepljuju čestim fotografijama na kojima zajedno vježbaju, shoppingiraju, tulumare i slave obiteljske rođendane i blagdane. 

Jedan od 'fotografa' im je i Ivan Rakitić kojem ne pada teško fotografirati svoje, kako kaže, omiljene dame. Naravno, uz kćeri Altheu (6) i Adaru (4). 

Kad ne trenira s Rakitićem, Raquel vježba na plaži s Irene gdje privlače sve poglede. Sestre uz muževe često i zajedno putuju.

Inače, Irene je hrvatska javnost imala prilike upoznati kad je sa suprugom došla u Zagreb na doček Vatrenih 2018. godine. 

Najčitaniji članci