Obavijesti

Show

Komentari 55

Koji slavni Milan je nadahnuo Shakiru kad je sinu birala ime?

Koji slavni Milan je nadahnuo Shakiru kad je sinu birala ime?
6

Što mislite, koji poznati Milan najbolje utjelovljuje Shakirin ideal dragog i milostivog, izdržljivog i željnog te ujedinjenog čovjeka, osobina zbog kojih je sina nazvala Milan

VIDEO

Milan u slavenskoj mitologiji znači drag i milostiv, u rimskoj izdržljiv i željan, a na sanskrtu ujedinjen, pojasnila je slavna Kolumbijka. 

Shakira (35) i Gerard Pique (25), u utorak su dobili svoje prvo dijete. Dječaku su odlučili dati ime Milan. Kad su već izabrali to ime zbog kvaliteta i dobrih karakternih osobina koje se uz njega vezuju, zanima nas što vi mislite koji poznati Milan najbolje utjelovljuje taj Shakirin ideal, koji ju je eventualno nadahnuo da sinu da to ime. Naravno, imamo nekoliko potencijalnih kandidata u ponudi. 

1. Milan Bandić - Ujedinio je studente, zimsku službu, civilnu službu... cijeli Zagreb kad je grad trebalo počistiti od snježne nemani. Svako jutro trči po Sljemenu, nakon toga dođe kući i očisti cipele cijeloj obitelji pa cijeli dan provede što na poslu, što na raznim otvorenjima, konferencijama za novinare, na terenu rješavajući probleme... tako da u njegovu izdržljivost posumnjati ne možemo. Drag je i milostiv jer je rekao da bi volio da može kao Superman počistiti snijeg s krovova da ne pada na automobile njegovih sugrađana, no kako to ipak nije mogao učiniti, rekao je da će Grad Zagreb svima koji za to imaju uvjete kompenzirati štetu. 

2. Milan Popović - Srpski 'kralj bakra', kako su ga mediji prozvali zbog njegova golemog bogatstva, sa Severinom je u vezi izdržao gotovo dvije godine. Nagađat ćemo da nije ni strpljiv ni izdržljiv ni pretjerano drag budući da se navodno svađao s pjevačicom jer ga je nervirao plač njihova sina Aleksandra koji mu je kvario san. Severina je zbog toga iz Beograda otišla natrag u Split. Velikodušni poduzetnik pravi je pater familias pa je tako rekao da će za sina i bivšu zaručnicu uvijek skrbiti, da neće dozvoliti da ni u čem oskudijevaju i stoga bismo mogli reći da ipak je drag i milostiv.

3. Vidoviti Milan - Tarot-majstor Milan Radonjić živi u garsonijeri i zaljubljen je. Na ideju da proriče budućnost došao je, kaže, još u utrobi svoje majke. Znanje o proricanju budućnosti stekao je u školi misterija. Drag je i milostiv pa svoje savjete ne naplaćuje, važno mu je, kaže, samo da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Radio je u fast foodu, kao građevinac, bio je konobar, ali i čistač ulica, dakle izdržljiv je i ne boji se posla.

4. Milan Sijerković - Svima dragom meteorologu lastavice otkrivaju kada će padati kiša. U mirovini je, no i dalje jednom tjedno na Novoj TV radi kao meteorolog. Kolege o njemu govore samo u superlativima s posebnim naglaskom na njegovu dobrotu i smirenost koju je u stanju prenijeti na bilo koga.  

5. Milan Kekin - Frontman Hladnog piva profesor je njemačkog i engleskog jezika. Najveća zadovoljstva u životu su mu pivo, žene, klinci, prijatelji, lijepo vrijeme, toplo more i niske kamate. Mile je nekad bio samo dečko iz Gajnica, no danas je uspješan u poslu kojim se bavi i mnogi koji su tek na početku glazbene karijere voljeli bi jednog dana postati slavni kao on. Nije tip koji se fura na nostalgiju i ne žali ni za čim u životu. Od Shakirinih najtraženijih ideala svakako je drag, a ostalo procjenite sami. 

6. Milan Rapaić - bivši nogometaš nakon nogometne karijere sa suprugom je u Splitu otvorio trgovinu s odjećom. Priznao je da se voli lijepo obući te da kupnju odjeće prepušta supruzi Žani. Miki je naklonost ljubitelja nogometa stekao pogotkom na utakmici protiv Italije na SP-u 2002.. Kolege sportaši o Milanu govore samo najbolje, smatraju ga kako dobrim igračem tako i dobrim čovjekom. Tijekom karijere pokazao je izdržljivost i upornost i slava ga nije promijenila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.