Obavijesti

Show

Komentari 82

Kolindin omiljeni doktor razveselio savjetnicu Bornu

Rajić je bacila oko na liječnika Tomislava Madžara koji se kao student bavio estradom. Borna i Tomislav poznaju se godinama, a otkako se Rajić preselila u Zagreb često se sreću

VIDEO

Upoznali su nas zajednički prijatelji, ali nažalost nemam vremena češće se družiti s Bornom jer sam okupiran poslom - rekao je markantni Hercegovac Tomislav Madžar (37) koji je radio u Uredu Predsjednika kao povjerenik za mlade i šport.

Madžar je srdačno pozdravio Bornu koja je pored političara i liječnika pozirala golog trbuha. Ispod crnog sakoa Rajić nije nosila grudnjak niti majicu. Zakopčala je jedan gumb pa su joj se nazirale grudi. Nasmijala se čim je ugledala samozatajnog Ljubušaka iz Radišića koji ne voli pričati o svom životu. Na pitanje ima li djevojku ili suprugu odgovorio je da je zadovoljan svojim životom i da ima sve što mu je potrebno. 

Hobi postao biznis

Madžar je odrastao u mnogobrojnoj obitelji, a u Zagreb je preselio zbog studija. Medicinski fakultet završio je u roku. Pohvalio se da je indeks ispunio dobrim ocjenama, a dodatan džeparac zarađivao je organizirajući studentske zabave. Ubrzo je hobi, baš kao i prvi Bornin suprug Luka Rajić, pretvorio u unosan biznis pa se prometnuo u poznatog glazbenog organizatora. 

Poznanstva s pjevačima Ninom Badrić, Matom Bulićem i Thompsonom olakšali su mu organiziranje humanitarnih koncerata, a posebno je ponosan na onaj na kojemu je zahvaljujuć Madžarovoj molbi zapjevao Mate Mišo Kovač

U HDZ učlanio se 2006. godine i radio je u svim stranačkim kampanjama. Ipak, zbog politike i posla na medicinskom fakultetu nije se odrekao ljubavi prema glazbi pa često odlazi na koncerte estradnjaka.

Voli Danijelin opus

- Poznajem Danijelu Martinović godinama, a najviše volim njezin glazbeni opus iz doba Magazina. Vjerojatno mi je zbog podrijetla omiljena pjesma ‘Gdje Neretva hladna teče’, ali znam i njezine aktualne hitove - rekao je Madžar koji je na proslavi svoje doktorske disertacije dokazao da je istinski ljubitelj zabave. Gostima je pjevao Halid Bešlić, a na proslavu mu je stigla i tadašnja šefica, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Stoga ne čudi da je Madžar nakon prekida veze s izraelskim dizajnerom očarao i Bornu Rajić. Otkada se vratila u Zagreb često izlazi s prijateljicama i povremeno sa svojim sinovima, Bornom i Lukom Rajić.

Osim istog glazbenog ukusa Mađar i Rajić dijele i slične svjetonazore. Borna se nakon izbora odlučila proslaviti izborni rezultat učlanjenjem u HDZ.

- Svatko kome domovinski rat, te lik i djelo Dr.Franje Tuđmana nisu neupitne svetinje, neposredno ugrožavaju hrvatski državni suverenitet te kulturni i povijesni identitet nas Hrvata - komentirala je životna trenerica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...