Show

Komentari 1

Komičar Filip je po treći put u 'Supertalentu': 'Vratio sam se jer mi je Janko obećao prolaz!'

Komičar Filip je po treći put u 'Supertalentu': 'Vratio sam se jer mi je Janko obećao prolaz!'

Filip je odlučio iskušati 'treću sreću' u showu. Ove godine, kaže, ima ozbiljniji pristup te tvrdi kako je pripremio najopasniju točku koja je ikad bila na 'Supertalentu' na našim prostorima

Ove nedjelje na rasporedu je pretposljednja audicijska epizoda 'Supertalenta' u kojoj će svoje talente predstaviti čak trinaest kandidata. Jedan od njih je stand-up komičar Filip Ratković kojemu će ovo biti treći nastup na Supertalentu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok prvi put nije dobio glasove za prolaz, drugi dolazak u 'Supertalent' rezultirao je Jankovim i Davorovim prolaznim glasom, a ovoga puta Filip dolazi iskušati treću sreću. 

- Vratio sam se i ove godine jer mi je Janko obećao prolaz - poručuje Filip te dodaje: 'Nadam se da će Maja i Martina cijeniti moj novi pristup i moju ozbiljnost i snagu'.

S ciljem da osvoji sve članove žirija Filip otkriva da je predano radio na svojoj točki. 

- Moja točka ove godine je iznimno ozbiljna. Pripremao sam se iznimno puno. Dan i noć nisam spavao, razrađivao sam nastup - tvrdi Filip koji se uzda u Jankovo izjavu da će u idućem pokušaju proći s četiri prolazna glasa. 

- Ovo je najopasnija točka koja je ikad bila na 'Supertalentu' na našim prostorima, bez sumnje, proguglao sam - tvrdi Filip, a ako je suditi prema njegovim najavama, ove godine priprema nešto neočekivano.

Nakon Filipova dolaska na pozornicu, članovima žirija neće trebati dugo da prepoznaju poznato lice, a svog obećanja prisjetit će se i Janko koji će mu poručiti da konačna odluka ovisi i o ostalim članovima žirija. 

- Mi ćemo prvo vidjeti tvoj nastup, pa ćemo vidjeti koliko se mi, odnosno ja, držimo obećanja - zaključio je Janko.

 

Najčitaniji članci