Show

Komentari 1

Komičar John Bishop sudjelovao je u prometnoj nesreći: 'On je skrenuo da ne lupi veliku kokoš'

Komičar John Bishop sudjelovao je  u prometnoj nesreći: 'On je skrenuo da ne lupi veliku kokoš'

Popularni britanski voditelj i komičar podijelio je kako je jučer ne svojom krivicom bio u prometnoj nesreći. Zabrinuo je svoje obožavatelje kad je podijelio fotografije svog automobila

Britanski komičar John Bishop (54) u utorak je bio u prometnoj nesreći. Na društvenim mrežama podijelio je što se dogodilo i da nitko, nasreću, nije bio ozlijeđen.

Iz onoga što je napisao, nesreća se dogodila dok je Bishop išao na trajekt za Irsku. Na cesti je morao naglo skrenuti kako se ne bi sudario s drugim automobilom, zbog čega se zabio u ogradu.

- Automobil je krivudao kako bi izbjegao "veliku kokoš" - rekao je Bishop.

Podijelio je fotografije s mučnog mjesta događaja i pokazao svoj automobil s prednje i stražnje strane.

- Nasreću, nitko nije bio ozlijeđen zahvaljujući tome što nije bilo nadolazećeg prometa - dodao je i zahvalio se policajcima Jamesu i Tonyju koji su bili prisutni.

Iako je propustio trajekt, zahvaljujući tome što su ga prevezli policajci, uspio se ukrcati na sljedeći, naravno, bez automobila. Komičar se čak i fotografirao uz policajce.

- Nevjerojatno je koliko ljudi rado pomognu kad ih trebaš. Hvala i svim drugim vozačima koji su ostali uključeni u istragu, uključujući i Andrewa koji je nažalost ipak udario "veliku kokoš" - zaključio je Bishop.

Njegovi pratitelji zabrinuli su se i bili su sretni što se Bishopu nije dogodilo ništa. Drugima je pak bila smiješna cijela priča s "velikom kokoši" pa su to i komentirali.

Najčitaniji članci