Show

Komentari 4

Komičar Nick Cannon o najtežoj odluci u životu: 'Sina nismo slali na kemoterapiju, samo bi patio'

Komičar Nick Cannon o najtežoj odluci u životu: 'Sina nismo slali na kemoterapiju, samo bi patio'

On i supruga odlučili su provesti zadnje mjesece sa svojim djetetom stvarajući sretne trenutke i sjećanja. Cannon je i sam prošao kemoterapiju i donijeli su tešku odluku

Nick Cannon (41) je rekao da su on i majka njegovog petomjesečnog sina koji je umro od raka odlučili ne liječiti dijete bilo kakvim invazivnim tretmanima, umjesto toga odlučili su mu pružiti najudobniji život koliko dugo je to moguće.

- Počeli smo se pitati ‘Postoji li način da se to spriječi? Ako ne, koliko imamo vremena?', a razgovori su se brzo pretvorili u 'Kako mu možemo pružiti najbolji život za vrijeme koje ima?' to mogu biti tjedni, mogu biti mjeseci, mogu biti godine - ispričao je za časopis People.

Nakon što su razgovarali o različitim tretmanima, uključujući kemoterapiju, kojoj je i sam bio podvrgnut zbog autoimune bolesti lupusa, on i supruga donijeli su tešku odluku da ga neće podvrgnuti toj patnji.

- Budući da sam i sam prošao kroz kemoterapije, poznajem tu bol i patnju i nisam htio da kroz to prolazi dvomjesečna beba. Nisam htio da pati. - izjavio je Cannon.

U ispovijesti kaže kako su imali smo kratko vrijeme s pravim anđelom, ali srce mu je slomljeno i volio bi da je mogao učiniti više te provoditi više vremena s njim.

- Volio bih da sam ga mogao duže grliti - rekao je Cannon.

 

Najčitaniji članci