Obavijesti

Show

Komentari 3

Koncertna proslava 40 godina karijere Bijelog Dugmeta...

Koncertna proslava 40 godina karijere Bijelog Dugmeta...
3

Na koncertima će sudjelovati osnivač Bijelog Dugmeta, Goran Bregović te Alen Islamović s njihovim Orkestrom i brojnim gostujućim prijateljima iznenađenja

VIDEO

Jedan od najvećih rock bendova s ovih prostora, Bijelo Dugme, nastavlja slavlje četrdeset godina karijere koncertnom turnejom po Hrvatskoj.

Na koncertima će sudjelovati osnivač i autor pjesama Bijelog Dugmeta, Goran Bregović te zadnji pjevač Alen Islamović s njihovim Orkestrom i brojnim gostujućim prijateljima iznenađenja. Slavljenička koncertna turneja će se održati u pet hrvatskih gradova, a sve će započeti u pulskoj Areni, 8. kolovoza, a nastaviti 27. studenog u Rijeci, 28. studenog u Zagrebu, 4. prosinca u Splitu, a završiti 19. prosinca u Osijeku. Ulaznice za koncert u Puli, u prodaji se nalaze od 1. lipnja u sustavu ticketshop.hr i Tisak media centrima.

Koncertna proslava je nastavak obilježavanja 40 godina karijere Bijelog Dugmeta koje je započelo prošle godine objavljivanjem 'Bijelo dugme - Box set deluxea', najvećeg diskografskog pothvata u povijesti na ovim prostorima. 'Bijelo dugme - Box set deluxe' po prvi put objedinjuje svih devet studijskih albuma na novom 180-gramskom vinilu, uz bonus singlicu 'Top/Ove ću noći naći blues'. Ovo limitirano, luksuzno izdanje obogaćeno je i knjigom 'Bijelo dugme' na 296 stranica s velikim brojem nikad objavljenih fotografija i dokumenata iz diskografske karijere Bijelog dugmeta, download šifrom za preuzimanje svih remasteriranih pjesama iz ovog box seta te rijetkim memorabilijama grupe.

Osim vinilnog box seta, objavljen je i 'Bijelo dugme - CD Box set deluxe' koji po prvi put objedinjuje svih devet studijskih albuma na devet CD-a uz bonus, dvostruki deseti CD 'Pjesme sa singl ploča i neobjavljena pjesma'. Dvostruki CD sadrži sve singl pjesme Bijelog dugmeta iz perioda 1974. - 1981. godine uključujući bonus singlove Ipe Ivandića i Bijelog dugmeta +Džambo' i 'Vatra' te po prvi put digitaliziranu pjesmu 'Ove ću noći naći blues' snimljenu na Boom Pop festivalu u Ljubljani 1974. te ekskluzivnu, nikada objavljenu pjesmu 'Playing the part' iz 1981 godine. Ovo izdanje obogaćeno je i knjižicom na 52 strane.

Uz ova dva luksuzna box seta, u prodaji se nalaze i prvi hrvatski hibridni Super Audio CD 'ad bi' bio bijelo dugme', DVD izdanje 'Bijelo dugme' s 34 video spota s remasteriranim zvukom iz Abbey Road studija, knjiga 'Bijelo dugme' na 296 strana te kalendar za 2015. godinu sa svim naslovnicama njihovih albuma i prve singlice uz naznačene važne datume iz njihovih života i diskografije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško