Show

Komentari 17

Kontroverzni bodybuilder lutku koju je oženio zamijenio s dvije nove: Upoznajte Lolu i Lunu

Kontroverzni bodybuilder lutku koju je oženio zamijenio s dvije nove: Upoznajte Lolu i Lunu

U posljednje vrijeme imam puno posla pa provodim manje vremena s njima, ali za nadolazeće praznike, malo ćemo se zabaviti, rekao je osebujni snagator

Yuri Tolochko (36) je kazahstanski bodybuilder i glumac upitne karijere, no na društvenim mrežama poprilično je popularan. Ponajviše zbog svojih neobičnih sklonosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prošle godine oženio se lutkom Margo u prirodnoj veličini, a vijest o tome obišla je svijet u kategoriji: 'bizarno'. Ranije se svojim pratiteljima požalio kako je Margo na popravku te se od iste razveo. 

Na društvenim mrežama, otkrio je i da je Margo zamijenio s dva nova mlađa modela - Lolom i Lunom.

- U posljednje vrijeme imam puno posla pa provodim manje vremena s njima, ali za nadolazeće praznike, malo ćemo se zabaviti - rekao je kontroverzni bodybuilder.

Objasnio je kako jedva čeka blagdansko razdoblje kako bi ga mogao provesti sa svojim ljubavima te je nadodao da im jedva čeka dati poklon koji im je kupio.

Glumac je ranije objavio i video na kojem se zadovoljava s piletinom. No nije piletina jedina stvar s kojom glumac eksperimentira. Prije toga je podijelilo video na kojem 'izmjenjuje strasti' s neobičnim predmetom, a izjavio je i da je doživio ljubav s pepeljarom.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci