Obavijesti

Show

Komentari 1

'Korak u život': Drago Diklić će zapjevati za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi

'Korak u život': Drago Diklić će zapjevati za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi
3

Scena Amadeo tradicionalno se uključila u organizaciju ljetnih koncerata, a to je nastavak jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih huumanitarnih priča koju je 2008. pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol

VIDEO

U subotu, 27. lipnja 2020., s početkom u 21:30 sati, na ljetnoj pozornici Tuškanac bit će humanitarni koncert pjevača Drage Diklića (82). Koncert je organiziran u sklopu akcije 'Korak u život' namijenjen prikupljanju sredstava za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

Scena Amadeo tradicionalno se uključila u organizaciju ljetnih koncerata, a to je nastavak jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih priča koju je 2008. pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol, s kojom se dodjelom stipendija pomaže mladim ljudima koji su unatoč teškim životnim uvjetima pokazali zrelost i hrabrost, shvativši da im obrazovanje može donijeti svjetliju budućnost i sretniju životnu svakodnevicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, u Hrvatskoj svake godine dvjestotinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a neki od njih i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju za svoju budućnost i egzistenciju. . Akcijom se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. U proteklih dvanaest godina prikupljeno je više od 27 milijuna kuna za 270 studentskih stipendija, dok su prve tri generacije stipendista upravo zahvaljujući ovoj akciji uspješno završile svoje fakultetsko obrazovanje.

Ljeto u MSU: Performansi, četiri koncerta, dokumentarni filmovi
Ljeto u MSU:  Performansi, četiri koncerta, dokumentarni filmovi

Ukupan prihod biti će doniran humanitarnoj akciji 'Korak u život'. Jedan sretni kupac, čiji će broj ulaznice biti izvučen na samoj pozornici, dobit će na poklan djelo jednog od naših najeminentnijih likovnih umjetnika, slikara Vatroslava Kuliša u tehnici akrila, čija velika izložba upravo traje u zagrebačkoj Modernoj galeriji.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život