Obavijesti

Show

Komentari 49

'Korona mi je poremetila plan za Novu godinu, a posao mi je unatoč pandemiji išao dobro...'

'Korona mi je poremetila plan za Novu godinu, a posao mi je unatoč pandemiji išao dobro...'
6

Kada je riječ o božićnim jelima - volim sve osim ćeškeka. Obožavam sarme, pečenu janjetinu i teletinu. Inače, volim pripremati torte i kolače iako sam ljubitelj slanog, rekla nam je Ivana

VIDEO

Ho-ho-ho! Najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll (28) na kratko je postala seksi Baka Mraz, a u božićnom intervjuu otkrila nam je gdje će dočekati Novu godinu, kakva je kuharica, ali i čemu se nada u nadolazećoj 2021.? 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Knoll na 'Poligrafu' 12:23

Kako ćeš provesti nadolazeće blagdane?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Božić mi je najbitniji blagdan pa ga svake godine provodim u krugu obitelji. Otišla sam kod roditelja u Hercegovinu, ali s obzirom na situaciju nećemo imati veća obiteljska okupljanja- Biti će to mali skromni Božić, a najbitnija stavka je zajedništvo. Za Novu godinu nemam nikakvih planova jer se zbog mjera ne može ništa planirati. Provest ću ju s dečkom, a gdje - nije niti bitno. 

Jesi li imala neke planove za Novu godinu koje je pandemija poremetila?

Plan je bio s dečkom otputovati na Zanzibar, no nažalost letovi iz Zagreba su otkazani. Zavidno gledam kako iz susjednih država odlaze na Zanzibar i uživaju. Otkazala sam nekoliko putovanja od početka godine, ali sam barem svoj rođendan dočekala u Grčkoj, a uspjela sam 'skoknuti' i do Turske.

Koliko ova cijele situacija utječe na tebe? 

Trudim se izvući sve najbolje iz ove situacije, ali moram priznati jako tužno i ružno je sve ovo što se događa i jednostavno to utječe na sve nas. Još kad se sjetim potresa, zaista jedna jako teška godina. Ne mogu se žaliti kada je riječ o poslu s obzirom na to da je sve teklo jako dobro. Prodaja mojih kupaćih kostima CROkinija i CROshorts išla je odlično zahvaljujući online prodaji. 

Božić koji ti je ostao urezan u sjećanju? 

Pamtim svaki Božić. Tradicionalno se okupljamo svi na ručku iako nas je svake godine sve manje za stolom. Prvo nas je napustio djed potom baka, sestrične su se udale pa mi je malo žao što nismo na okupu kao nekada.

A pamtiš li možda neki poklon koji te 'oborio s nogu'? 

Teško mi je izdvojiti samo jedan. Jedinica sam pa su mi shodno tome roditelji uvijek kupovali ono što sam htjela. Isto tako i dečko. No moram naglasiti kako i njih uvijek oduševi moj poklon. 

Provokativna i po zimi: Kožnim tajicama istaknula je stražnjicu
Provokativna i po zimi: Kožnim tajicama istaknula je stražnjicu

Jesi li jedna od onih osoba koja poklone kupuje tjednima prije Božića ili juriš centrima na Badnjak? 

Kako kada. Nekada zaista naručim na vrijeme, a nekada doslovno u posljednji tren obavljam shopping. No najbitnije je da poklon prime uvijek na vrijeme. 

Što pokloniti voljenom muškarcu? Imaš neke ideje?

Ja se vodim onom - ako ne znaš što želi onda ga samo pitaj. Imam taktiku ispitivanja mjesecima unaprijed pa nemam problem s idejama. . 

Paziš li na kilograme tijekom blagdana ili se opustiš?

Nikada ne pazim na kilograme pa sigurno to neću raditi niti za vrijeme blagdana. Mogu samo biti zahvalna na dobrom metabolizmu jer s obzirom na kalorije koje unosim trebala bih imati sto kilograma. Ne mogu gladovati i ne podnosim nikakve dijete. 

A kakva si kuharica? Koje je tvoje omiljeno božićno jelo? 

Kada je riječ o božićnim jelima - volim sve osim ćeškeka (autentično hercegovačko jelo od kokošijeg mesa i ječma). Obožavam sarme, pečenu janjetinu i teletinu. Inače, volim pripremati torte i kolače iako sam ljubitelj slanog. 

Što možemo očekivati od tebe?

Od mene uvijek možete očekivati neočekivano ha - ha!  Ova godina je dokaz da se više ništa ne može planirati. Shvatila sam i da je najbolje šutjeti o budućim projektima s obzirom na to da sam se opekla tisuću puta. 

Želja za 2021.?

Samo želim da pandemija korona virus nestane. Želim živjeti ka prije, putovati, družiti se s prijateljima... Ne želim nositi maske, ograničeno se kretati... Želim da svi budemo sretni i zdravi. 
 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama