Show

Komentari 36

Korona pomrsila račune: Tajči otkazala 'duhovno krstarenje' po Dalmaciji za 25.000 kuna

Korona pomrsila račune: Tajči otkazala 'duhovno krstarenje' po Dalmaciji za 25.000 kuna

Pjevačica poziva na krstarenje koje uključuje obnovu duše i tijela, ali tek za 2021. godinu. Za razliku od nje, Ana Bučević nije odustala, a polaznicima je dala dobre popuste

Prijave kreću uskoro. Upišite se na listu čekanja za tjedan dana jedrenja po hrvatskoj obali. Otkrijte kako živjeti život za koji ste stvoreni, poručuje Tatjana Matejaš Tajči (49).

Iako je pjevačica najavljivala da će njezina krstarenja, koja uključuju duhovnu obnovu, biti svakog ljeta, 2020. će preskočiti. Lanjsko putovanje trajalo je tjedan dana, a s Tajči je bilo 34 sretnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obišli su Mljet, Hvar, Korčulu, Dubrovnik, Brač i Split. Najpopularnija je bila radionica joge naziva “Budi rock zvijezda transformacije”. Cijeli program pjevačica je naplaćivala od 17.000 do 25.000 kuna.

Skuplju verziju plaćali su oni koji su na brodu htjeli apartman. Tajči je svakodnevno izvještavala pratitelje na društvenim mrežama o tijeku krstarenja “Retreat&Sea; Cruise”.

Ove godine pandemija korona virusa očito je i pjevačici pomrsila planove, pa se na službenoj stranici najavljuje krstarenje tek za sljedeće ljeto. Za razliku od nje, Ana Bučević održat će svoje motivacijske govore, ali ne na brodu, kao proteklih godina, nego u hotelu.

Njezine “visoke vibracije” ove godine stoje manje od prijašnjih. Motivacijski program, koji je nazvala “Vortex krstarenje”, lani je stajao 17.000 kuna, a sad je na svojoj stranici objavila kako ima novo, jeftinije ljetovanje, za 8000 kuna.

- Vortex ljetovanje u Biogradu na Moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo - najava je putovanja Ane Bučević, koja, kao i inače, nudi sedam dana jutarnjih meditacija, tjelovježbi i svojih predavanja.