Show

Komentari 0

Kourtney o potpomognutoj oplodnji: Lijekovi kao da su me stavili u menopauzu, ne pomažu

Kourtney o potpomognutoj oplodnji: Lijekovi kao da su me stavili u menopauzu, ne pomažu

Imam osjećaj kao da to djeluje kao kontracepcija, a ne kao pomoć da zatrudnim, kaže reality zvijezda. Dodaje da se u posljednje vrijeme osjeća dosta loše, zbog lijekova koje pije hormoni joj divljaju, a pola vremena se osjeća poput 'luđakinje'.

Valjda svaka osoba na društvenim mrežama stalno komentira - 'Kourtney je trudna', 'Kourtney se toliko udebljala', a ja si samo mislim kako je takvo komentiranje nepristojno, pogotovo kada nemate pojma kroz što osoba zapravo prolazi, progovorila je reality zvijezda Kourtney Kardashian (43) o pokušajima da dobije dijete s novopečenim suprugom, bubnjarom Travisom Bakerom (46). 

POGLEDAJTE VIDEO:

U drugoj epizodi novog obiteljskog showa 'The Kardashians', Kourtney je otkrila da ju je uzimanje lijekova tijekom umjetne oplodnje  'dovelo u menopauzu'.

- S tim lijekovima kao da su me stavili u menopauzu. Imam osjećaj kao da to djeluje kao kontracepcija, a ne kao pomoć da zatrudnim - rekla je utučena Kourtney.

Dodaje da se u posljednje vrijeme osjeća dosta loše, zbog lijekova koje pije hormoni joj divljaju, a pola vremena se osjeća poput 'luđakinje'.

Njezina mlađa sestra, Kim Kardashian nedavno je izjavila da će novi show prikazati kroz što sve prolaze Travis i Kourtney kako bi imali dijete. 

- Mislim da kada nađeš ljubav bez koje ne možeš živjeti i još uvijek postoji šansa da s njime imaš dijete – jer ona je u ranim 40-ima, onda to moraš pokušavati. Mislim da definitivno žele život s još jednom bebom - rekla je Kim u gostovanju kod Ellen DeGeneres

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 27 Mar 2022

 

Najčitaniji članci