Obavijesti

Show

Komentari 57

Kova i Izabel proslavili desetu godišnjicu: Ti si najbolja osoba

Kova i Izabel proslavili desetu godišnjicu: Ti si najbolja osoba
6

Sportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ondje se zaljubio u vršnjakinju koja je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi

VIDEO

Izabel Kovačić (26) i reprezentativac Mateo Kovačić (26) proslavili su jubilarnu desetu godišnjicu veze, a emotivnu poruku objavili su na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:27

- Deset godina s najboljom osobom na cijelom svijetu - napisala je Izabel, a više od dvadeset tisuća ljudi lajkalo je objavu. Nekoliko sati nakon i Mateo je objavio fotografiju iz 2010. godine. 

Par je prije tri godine izgovorio 'sudbonosno da' pred brojnim prijateljima i rodbinom nakon sedam godina veze. Kova i Izabel su danas nerazdvojni, usklađuju modne kombinacije, a mnogi fanovi ih nazivaju savršenim parom.

Osjećaje se ne boje pokazati ni pred cijelim svijetom pa na društvenim mrežama često izjavljuju ljubav i pokazuju koliko si međusobno znače.

- Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek - rekao je svojedobno nogometni reprezentativac.

Sportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ondje se zaljubio u vršnjakinju koja je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabel se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

Kad se Mateo prije šest i pol godine preselio u Milano, gdje je igrao za Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.

Atraktivna Izabel pozirala je u ljetnoj haljini: 'Ti si tako lijepa'
Atraktivna Izabel pozirala je u ljetnoj haljini: 'Ti si tako lijepa'

- Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No, pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa - rekao je Kovačić prije nekoliko godina. 

Izabel se u međuvremenu zaljubila u nogomet. Kada njezin suprug juri terenom, Izabel se, kaže, strastveno unosi u igru.

- Ljudima koji gledaju sa mnom bude neugodno. I sama počnem šutati nogom. Strastvena sam navijačica - kroz smijeh je pričala gospođa Kovačić za RTL. Otkako se s Mateom iz Španjolske preselila u London, promijenila je i stil života. Umjesto trendseterskog uživanja u najpopularnijim madridskim znamenitostima, restoranima i stadionima Izabel se sada više prilagodila 'poslovnjacima'.

Mateo je do sada igrao za Real Madrid te su on i Izabel živjeli u Madridu. I dok su španjolski navijači tugovali što par odlazi, engleski su se veselili. Britanski tabloidi otkrili su Izabelin profil i s oduševljenjem pisali kako jedva čekaju da im dođe u Englesku, a onda je dobila i titulu.

- Ona je naša nova kraljica Londona - bio je samo jedan od komentara obožavatelja. Britanski mediji pišu da je svog supruga pratila na svim utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva, kako je jedna od najpoznatijih WAGS-ica u Hrvatskoj te da se bavi prodajom proizvoda za bebe. Još su ju u Rusiji usporedili sa pjevačicom Shakirom (41) pa kasnije i s Beyonce (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael