Obavijesti

Show

Komentari 93

Krah braka: Anđelka se odselila iz obiteljske kuće, sa suprugom je dogovorila detalje razvoda...

Krah braka: Anđelka se odselila iz obiteljske kuće, sa suprugom je dogovorila detalje razvoda...
8

Srpski Blic piše kako je u braku Anđelke i Darija Prpića došlo do zasićenja. Izvor blizak paru otkrio im je kako žele započeti novo poglavlje u životu, a oboje su zaključili kako im je razvod najbolje rješenje

VIDEO

Prije nešto manje od mjesec dana odjeknula je vijest kako je navodno došao kraj između glumice Anđelke Prpić (35) i Darija Prpića. Za Avaz.ba vijest je otkrio izvor blizak paru. Ona im je tada poručila kako na to nema nikakav komentar. Nije željela iznositi što se događalo u njihova četiri zida.

POGLEDAJTE VIDEO: Andrija voli nasmijavati svoje pratitelje

Pokretanje videa...

00:57

Srpski Blic piše kako je par početkom godine navodno imao razgovor u kojem su odlučili kako je jedino rješenje razvod, jer je u njihovom braku u jednom trenu došlo do zasićenja. 

- Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile. Svatko je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima - ispričao je izvor blizak paru za Blic.

Anđelka i Dario u braku su dobili sina Jakšu (7). Prije nekoliko mjeseci glumica je za portal Glossy iskreno priznala kako su joj najveća podrška u životu upravo sin i suprug.

- Za vrijeme braka su kupili stan koji su imali u planu iznajmljivati. Dogovorili su se kako će ona sa sinom živjeti tamo, a Dario će ostati u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da će Jakša sedam dana biti kod njega, a narednih sedam dana kod nje. Zbog djeteta su odlučili kako će ostati u korektnim odnosima - dodao je izvor. Blic piše kako su kontaktirali Anđelku da potvrdi informacije, ali nije odgovarala na pozive, niti je prethodnih nekoliko tjedana htjela u javnosti pričati o ovom razdoblju. 

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su od 2011. Prpić je javnosti poznata po ulozi u seriji 'Andrija i Anđelka' i predstavi 'Šta me snađe?'. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš