Obavijesti

Show

Komentari 26

Kraj za 2Cellos: Posljednji će put zajedno zasvirati u Zagrebu...

Kraj za 2Cellos: Posljednji će put zajedno zasvirati u Zagrebu...
6

Koncert u Zagrebu će biti i posljednja stanica europske turneje kojom se Luka Šulić i Stjepan Hauser zauvijek opraštaju od svojih obožavatelja kao popularni 2Cellos

Glazbeni duo, 2Cellos, koji su s godinama postali svjetska glazbena senzacija održati će posljednji koncert u Zagrebu, u Areni 19. rujna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Koncert u Zagrebu bit će posljednja stanica europske turneje kojom se Luka Šulić (34) i Stjepan Hauser (35) zauvijek opraštaju od svojih obožavatelja kao popularni 2Cellos. 

Promo

- Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2Cellos postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, biti će snažni, biti će dirljivi i emotivni - izjavili su Štulić i Hauser na početku turneje.

2chellos

U najavi stoji da će koncert u Zagrebu biti posljednja prilika da se uživo doživi ova velika hrvatska glazbena atrakcija koja puni dvorane diljem svijeta, rasprodaje arene, a u Japanu ima čak i svoj dan - 20. siječnja.

Šulić i Hauser su kao 2Cellos proveli deset zajedničkih godina. U tom su razdoblju snimili šest studijskih albuma, skupili su više milijardi streamova, nastupali na kultnim mjestima i prodali su skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe.

2chellos

Prošle godine u rujnu objavili su dugoiščekivani, šesti studijski album 'Dedicated' i spot za pjesmu 'Sweet Child O' Mine', obradu hita Guns 'N' Roses. Spot je, kao i neki njihovi prethodni, snimljen u bivšem vojnom hangaru u Puli

Hauser objavio fotke iz SAD-a, družio se s Kim Kardashian, Elonom Muskom, DiCaprijem
Hauser objavio fotke iz SAD-a, družio se s Kim Kardashian, Elonom Muskom, DiCaprijem

Hauser je nedavno otkrio detalje oko svojeg privatnog i poslovnog života, za Story.

- Luka i ja se jako razlikujemo po karakteru, on vodi miran obiteljski život sa suprugom i troje djece, a ja sam potpuna suprotnost. Moj život je poput najluđeg filma koji ćemo jednog dana možda i gledati. Totalno nepredvidljiv, pun avantura, uzbuđenja i nepresušnog stvaralaštva. Obojica smo zaključili kako je bolje da svatko nastavi svojim putem i tempom – ispričao je Stjepan.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S IVANOM BLAŽOTI MIJOČ: