Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Kraj zabave: S idejama u džepu gotov je Fažana Media Festival

Iako se službeni program festivala završava danas, zainteresirani koji su započeli Inforomo radionicu, završit će ju u nedjelju u 9 sati sa finaliziranjem poslovnih planova i projektnih ideja

Foto: PROMO
0 komentara

Nakon devet dana ozbiljnih tema, novinarstva, književnosti, fotografije, dokumentaristike, ali i smijeha i satire, Fažana Media Fest se privodi kraju.

Festival ne planira svoj ovogodišnji kraj tihim gašenjem, već gromoglasnim crescendom koji će se održati u 20 sati fažanskom na trgu Sv. Kuzme i Damjana.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Na rock koncertu nastupaju Plesna grupa Naša djeca Fažana, grupa  Primotajo blues band iz Pule, grupa LMT iz Fažane, gitaristički duo Osman & Likar i zvijezda večeri Edo Maajka s bendom.

Prije koncerta, u 18 sati održat će se fotografska radionica sa Jasminom Krpanom i javni izbor najboljih fotografija polaznika radionice u MMC-u Fažana. U subotu u 9 sati nastavlja se radionica udruge Informo: 'Od ideje do sredstava u tri dana'.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Iako se službeni program završava danas, oni koji su započeli Inforomo radionicu, završit će ju u nedjelju u 9 sati sa finaliziranjem poslovnih planova i projektnih ideja.

U nedjelju se održava program 'Apeli - ulični performansi'. Svi zainteresirani mogu sudjelovati u javnim apelima i dati svoj potpis 'Za zdraviji život tamo gdje je počeo' i upozoriti na 'Droge novog doba' .

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Naši partneri pišu
Message