Obavijesti

Show

Komentari 132

Kralj bakra Milan Popović nije skidao pogled sa Severine

Kralj bakra Milan Popović nije skidao pogled sa Severine
4

Nakon dvije i pol godine veze sa Slavkom Šajinovićem, pjevačica je u novu ušla radno i s novim dečkom Milanom Popovićem. Seve je na dočeku posebno sjajila

VIDEO

Severina Vučković (38) za doček Nove godine zabavljala je 700-tinjak gostiju u restoranu hotela Splendid u crnogorskim Bečićima. Iako je u Novu ušla radno, pjevačica je bila odlično raspoložena. Posjetitelji, među kojima su bili crnogorski uglednici, komentirali su kako pjevačica posebno sjaji. S njom je bio i novi dečko, srpski biznismen Milan Popović (45). Milan je, doznajemo, sjedio u odvojenom dijelu restorana rezerviranom za Severinu i njezino društvo. Popović je sjedio za stolom sa Severinim menadžerom Tomislavom Petorovićem i poznatim srpskim glazbenim menadžerom Rakom Marićem. Dok je njegova draga pjevala, kralj bakra, kako ga zovu, nije skidao pogled s nje. Gosti kažu da se osjeti koliko su zaljubljeni jedno u drugo, iako nisu izmjenjivali nježnosti pred svima.

Severina i Milan u Crnu Goru stigli su još u srijedu. Odsjeli su u 90-ak 'kvadrata' wellness apartmana hotela Splendid u kojem su im u svakom trenutku dostupni teretana, masaže i jacuzzi. Nagađa se kako će nakon Crne Gore otputovati na odmor, najvjerojatnije u Miami, gdje Popović ima luksuzan stan.

Milan i Severina upoznali su se prije dva tjedna na proslavi njegova rođendana koji je organizirao za 200-tinjak ljudi.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Zaljubila sam se. Nisam očekivala nagli preokret u životu - rekla je Severina Gloriji.

Očarao ju je dok mu je pjevala 'Ti si najljepši od svih'. Novu ljubav odmah je priznala Slavku Šajinoviću (41) s kojim je bila u vezi dvije i pol godine. Čini se da se i Sevin bivši zaručnik brzo snašao. Slavka su vidjeli u riječkom Tower centru s nepoznatom djevojkom.

Samozatajni Popović ne voli se eksponirati

Milana u Srbiji zovu 'Kralj bakra' jer je vlasnik Valjaonice bakra Sevojno i Amalco grupe čiji godišnji prihodi premašuju više od pet milijardi kuna. Kažu da je samozatajan. Školovao se u Švicarskoj i Rusiji, a navodno je i živio u Americi, gdje je imao lanac kafića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...