Obavijesti

Show

Komentari 0

Kralj podvala u trans je bacio preko 400 svojih obožavatelja

Kralj podvala u trans je bacio preko 400 svojih obožavatelja
25

YouTube zvijezda Vitaly Zdorovetskiy priredio je podvale brojnoj publici, a radio je spačke i u redakciji najčitanijih dnevnih novina. Odlično se zabavio

VIDEO

Hrana, party, žene. Zagreb je super i odlično se zabavljam, rekao je Vitaly Zdorovetskiy (23), zvijezda YouTubea na druženju s obožavateljima u Cinestaru Imax u zagrebačkom Arena centru.

Na pozornicu je prvo izašla njegova mama Elena, a Vitaly je publici spremio podvalu. Naime on je s crnom perikom sjedio u prvom redu, dok je na sceni s mamom bio njegov dvojnik sa sunčanim naočalama. Najvjerniji fanovi ubrzo su shvatili spačku. Svih 400 mjesta u dvorani bilo je puno, a nakon što su pogledali neke od njegovih najboljih prankova, fanovi su grabili Vitalyja za fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Vitalyja su iznenadili fanovi

Pokretanje videa...

24sata Video 00:11

Kralj podvala s mamom je posjetio i redakciju 24sata te se dobro našalio na račun hrvatskih političara. Predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović odlučio je poljubiti, dok je premijera Zorana Milanovića primio za međunožje Posjet redakciji odlučio je snimati kamerom, a njega i majku posebno je razveselila naslovnica s njegovom fotografijom.

- Tužit ćemo vas jer niste smjeli objavljivati slike moje majke. Nismo se tako dogovorili - šalio se Vitaly, koji nije prošao nezapaženo ni zagrebačkim ulicama. Svako malo zaustavljaju ga kako bi slikali selfie s njim.

Ništa 'lakše' nije mu bilo niti na ručku u zagrebačkom restoranu ' Basta ', gdje je s dobrim društvom jeo odličnu hranu, ali u pauzama nije mogao izbjeći slikanje s fanovima.

Zbog raznih spački u zatvoru je završio devet puta, a ponosan je na to što ga nikada nisu osudili.

POGLEDAJTE VIDEO: Vitaly u Zagrebu

VIDEO

- Prijetilo mi je 15 godina zatvora na Floridi, ali sam se izvukao. Snimio sam sporni video u kojem stavljam sumnjivi kofer kraj nepoznatog čovjeka. Mislili su da je u koferu bomba - kaže Vitaly. Majka Elena prati ga u stopu, a on joj se trudi objasniti svaki korak kako bi dobio blagoslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...