Obavijesti

Show

Komentari 143

Rodio se sin! Kate i William su dočekali treću kraljevsku bebu

Rodio se sin! Kate i William su dočekali treću kraljevsku bebu
33

Fanovi tvrde da će se dijete najvjerojatnije zvati Filip, kako se zove muž kraljice Elizabete II, vojvoda od Edinburgha. Novi član kraljevske obitelji bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje

VIDEO

Vojvotkinju od Cambridgea i suprugu britanskog princa Williama (35), Kate Middleton (36), liječnici su jutros oko 8 sati po lokalnom vremenu primili u londonsku bolnicu St Mary's s trudovima. Kako javljaju britanski mediji, Kate je rodila sina teškog 3.800 grama, a William je cijelo vrijeme bio uz nju.

- Vojvotkinja i beba su dobro, a porod je prošao bez komplikacija. Sin se rodio u 11 sati - javljaju iz kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Kate su smjestili u privatni dio bolnice poznat i kao Lindo Wing gdje je već rodila princa Georgea (4) i princezu Charlotte (2).

I ovu trudnoću pratili su joj ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing, a u istoj bolnici rođeni su i William i Harry (33).

Iako je rodila u privatnoj bolnici, Kate se nikad nije svidjela ta ideja no kraljevska obitelj ju je na to nagovorila. Ona je htjela roditi dijete kod kuće jer bi tako izbjegla gužvu i novinare.

- Mislila je da to nije bilo u redu prema drugim pacijentima bolnice - ispričali su njihovi prijatelji. Obožavatelji kraljevske obitelji, koji pred bolnicom kampiraju desetak dana, sada su napokon došli na svoje.

- Jako smo uzbuđeni što smo na mjestu gdje će Kate donijeti na svijet novu kraljevsku bebu - rekli su nedavno obožavatelji reporteru 24sata Dubravku Miličiću koji se javio ispred londonske bolnice. Dodali su kako tamo kampiraju dva dana. Ispričali su kako su rođenje Charlotte čekali čak dva tjedna. 

- Nije nam hladno - rekla je djevojčica koja čeka rođenje kraljevske bebe.

Royal Baby

Ispred bolnice nitko ne smije parkirati dok Kate ne rodi, a o njoj se brine 20 liječnika i primalja. Obožavatelji ispred bolnice spavaju u šatoru, a uz sebe imaju termosice s čajem.

Fanovi tvrde da će se dijete najvjerojatnije zvati Filip, kako se zove muž kraljice Elizabete II, vojvoda od Edinburgha. 

Novi član kraljevske obitelji bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.

Svekar (74) Pippe Middleton je silovao maloljetnicu dva puta?
Svekar (74) Pippe Middleton je silovao maloljetnicu dva puta?

Podsjetimo, William i Kate vjenčali su se 2011. nakon osam godina veze. Dan kraljevskog vjenčanja proglašen je državnim praznikom, a Britanci taj dan, kao ni dan nakon njega nisu morali raditi.

Prince George fourth birthday

Njihovo prvo dijete, princ George na svijet je stigao 23. srpnja 2013. godine. Princ William bio je na porodu svog prvog djeteta.

- Ne možemo biti sretniji - kratko je poručio ponosni tata.

Dvije godine kasnije, 2. svibnja 2015. britanska kraljevska obitelj postala je bogatija za još jednog člana, točnije, članicu. Naime, na svijet je stigla princeza Charlotte.

Britain

- Mi smo jako, jako sretni - kazao je princ William kada je napustio bolnicu u kojoj je rođeno njegovo drugo dijete. Dodao je da ide po princa Georgea kako bi vidio mamu i upoznao svoju malenu sestru. 

 

VIDI OVO: LOKNE PONOVO U MODI!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju