Obavijesti

Show

Komentari 43

Kraljić je ljuta na estradu: Idem na pauzu, nema mi smisla više

Kraljić je ljuta na estradu: Idem na pauzu, nema mi smisla više
12

Obrušila se na glazbu u Hrvatskoj i rekla da ima premalo prilika za ostvarivanje pjevačkog potencijala. 'Glazba je počela gubiti vrijednost, pjesme se štancaju kao na traci, sve je bitnije od glazbe', smatra Nina

VIDEO

Pobjednica talent showa 'The Voice' 2015. i naša predstavnica na Eurosongu 2016., Nina Kraljić (27) predstavila nam je s pjesmom 'Lighthouse', no nije se proslavila. Iako je osigurala finale, našla se među posljednje plasiranima. U posljednje se vrijeme sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a sad je na profilu društvene mreže izrazila nezadovoljstvo hrvatskom glazbenom scenom i najavila povlačenje.

Šibenik: Druga večer 22. izdanja Večeri dalmatinske šansone

- Nastavit ću objavljivati nove pjesme, ali ću napraviti pauzu s nastupima nakon veljače, možda se okrenuti i nekom drugom poslu dok se možda ne dogodi neki bolji vjetar - napisala je Nina u objavi na Facebooku.

Nina je na početku objave stavila link na svoju pjesmu 'Lay You Down' te je zahvalila obožavateljima na podršci. Otkrila je kako se u pet godina karijere umorila od traženja suradnika i pokušavanja da pronađe svoje mjesto na sceni u Hrvatskoj. 

- Nisam dobila osjećaj da Hrvatska cijeni ovo što mogu ponuditi pogotovo jer mi je u cilju uvijek bila promocija i našeg etno izričaja uz sklapanje starog s novim, fuzije etna i popa i filmske glazbe - ističe Nina. 

Popljuvao nominacije za Porin: Za pola imena nisam nikad čuo
Popljuvao nominacije za Porin: Za pola imena nisam nikad čuo

Usput se obrušila i na glazbu u Hrvatskoj ističući kako primjećuje sve manju podršku mlađim generacijama i premalo prilika za ostvarivanje pjevačkog potencijala.

61st Eurovision Song Contest - First Semi-Final

- Mnogi ljudi će ti prije reći da si za vanjsko tržište nego što će htjeti zadržati te ovdje ili ostvariti suradnju. Glazba je počela gubiti vrijednost, pjesme se štancaju kao na traci i sve je bitnije od glazbe same - objasnila je i obećala da će, ako joj se mišljenje promijeni ili uleti neki novi nastup, javiti novosti.

Osim po vokalnim sposobnostima, Nina je prepoznatljiva po 'ludim' frizurama, a nedavno se odlučila na nešto drugačiji korak i počela pokazivati svoje 'atribute'. Na posljednjoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Nina pozira u prozirnoj majici s čipkom koja je istaknula njezine gole grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja