Obavijesti

Show

Komentari 89

Kraljić pozirala gola, prozirna tkanina skrivala joj je atribute

Kraljić pozirala gola, prozirna tkanina skrivala joj je atribute
6

Nakon što se obračunala s hejterima na društvenim mrežama nakon što je bila drugoplasirana na Dori u veljači ove godine, Nina je na Instagramu podijelila nesvakidašnje fotografije na kojima je naga

Pjevačica Nina Kraljić (28) iznenadila je pratitelje fotografijama povodom koje je objavila povodom Dana žena. Riječka glazbenica pozirala je gola, a na sebi je samo imala prozirnu tkaninu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Sretan vam Međunarodni dan žena - poručila je u opisu fotografija. Iako su ove slike nastala ranije jer je već neke sa tog snimanja podijelila s pratiteljima na Instagramu, začudilo ih je što je otkrila i ove na kojima je naga. 

- Slike su premoćne - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala:

- Najsenzualnija i najtalentiranija ptica radosti. Neka ovaj proljetni praznik donese najbolji poklon u obliku dobrog raspoloženja i sreće.

Nina je prošlog mjeseca bila na meti kritičara zbog njezinih komentara nakon što je završio izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, na kojem se i ona natjecala.

'Nina nije postupila kolegijalno, a Albina Grčić je pun pogodak'
'Nina nije postupila kolegijalno, a Albina Grčić je pun pogodak'

Kladionice su joj predviđale pobjedu, danima je bila vodeća, a onda se situacija okrenula jer su publika i žiri odlučili da nas u svibnju u Rotterdamu predstavlja mlada Splićanka Albina Grčić (22).

Ljudi su je napadali zbog svega što je izgovorila protiv Dore, pjesama i kandidata, a onda je nestala s društvenih mreža. Kada se ponovno vratila objasnila je da s HRT-om više neće imati nikakve veze.