Obavijesti

Show

Komentari 0

Kraljica Elizabeta se vratila na Royal Ascot: 'Ona ima tu magiju u sebi kakvu nema nitko drugi'

Kraljica Elizabeta  se vratila na  Royal Ascot:  'Ona ima tu magiju u sebi kakvu nema nitko drugi'
16

Ove godine Royal Ascot odvio se opet pred publikom. Gledatelja je bilo manje, a svi su se morali testirati čak tri puta. Na dolasku su obavili brze testove, a nakon toga morali su napraviti još dva PCR testa

VIDEO

Britanska kraljica Elizabeta II (95) vratila se na jedan od najvećih i najvažnijih društvenih okupljanja u svojoj zemlji, Festival konjičkih utrka Royal Ascot. Prošle godine propustila ga je zbog pandemije i to prvi put u 68 godina. 

Pokretanje videa...

kraljica tortu rezala mačem 00:59

Za razliku od prethodnih godina, kraljica na Royal Ascot nije stigla kočijom. Naime, inače je kraljičina kočija predvodila povorku u kojoj su je slijedili ostali članovi kraljevske obitelji.

- Mislim da svi obožavaju vidjeti kraljicu, ona ima tu magiju u sebi kakvu nema nitko drugi. Kad kraljica prisustvuje bilo čemu, sve je odmah drugačije i uzbudljivo je ugledati je - rekla je za časopis People Rachel Trevor - Morgan kod koje kraljica nabavlja šešire.

Kraljica Elizabeta tortu, umjesto nožem, odlučila rezati mačem, a skoro je ubola i Lorda Edwarda
Kraljica Elizabeta tortu, umjesto nožem, odlučila rezati mačem, a skoro je ubola i Lorda Edwarda

Iako Elizabeta II prošle godine nije mogla prisustvovati Royal Ascotu, utrke je gledala na televizijskom prijenosu u dvorcu Windsor, u kojem je u izolaciji provela veći dio godine.

Ove godine Royal Ascot odvio se opet pred publikom. Gledatelja je bilo manje, a svi su se morali testirati čak tri puta. Na dolasku su obavili brze testove, a nakon toga morali su napraviti još dva PCR testa – jedan na dan festivala i drugi pet dana kasnije.

Inače, na Royal Ascotu najbolji svjetski trkaći konji natječu se za milijunske nagrade. U centru pozornosti je uvijek kraljevska obitelj, a obavezan dodatak dress coda su šeširi koji plijene pažnju kao i utrke.

- Kraljicu često možemo vidjeti kako opet nosi neki od šešira koje smo već vidjeli. Za mene je to veliki kompliment jer tada znam da joj se sviđaju, sretna je s njima i osjeća se dobro noseći ih - rekla je Trevor - Morgan.

Royal Ascot 2021 day five
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael