Show

Komentari 27

Kramarić otprije znao suprugu, ali je nije prepoznao. Vjenčali su se u ožujku i sad im stiže dijete

Kramarić otprije znao suprugu, ali je nije prepoznao. Vjenčali su se u ožujku i sad im stiže dijete

Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, rekao je Andrej

Hrvatski nogometni reprezentativac  Andrej Kramarić (30) oženio je dugogodišnju djevojku Miju Ćurković (26) u ožujku ove godine, a šuškanja oko Mijine trudnoće su s jednom objavom sada potvrđena.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Vatreni je objavio Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom dok oboje ponosno grle njen trudnički trbuh. 

O njihovom privatnom životu se ne zna puno. Njihovo vjenčanje se odvilo kod matičara uz prisutnost najužih članova obitelji. Da su on i Mia u vezi otkriveno je nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a bliski izvori potvrdili su da se ljubav dogodila godinu ranije.

Mia se nakon završenog studija veterine i nekoliko godina veze na daljinu preselila u Heidelberg. 

Andrej je inače igrač njemačkog nogometnog kluba Hoffenheim. 

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej. 

 

 

 

Najčitaniji članci