Obavijesti

Show

Komentari 25

Kreće 4. sezona 'Crno-bijelog svijeta': Cibose i Černobil su snimili u doba korone i potresa

Kreće 4. sezona 'Crno-bijelog svijeta': Cibose i Černobil su snimili u doba korone i potresa
7

Kroz dvanaest epizoda serija nastavlja svoj život u vedrom tonu, gdje uz brojne isprepletene priče, glazbene hitove osamdesetih i humoristične situacije gledatelji prate rekonstrukcije autentičnih događaja...

VIDEO

Emitiranje četvrte sezone popularne dramsko-humorističke serije 'Crno-bijeli svijet' kreće u ponedjeljak 14. prosinca. Nova sezona počinje u proljeće 1985. kad su svi vatreno navijali za Cibose na putu do europskog naslova, a završava godinu dana kasnije, u trenutku černobilske havarije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Glumica Sara Stanić

Pokretanje videa...

Sara Stanić: 'Ne bih pristala na zlostavljanje životinja za kadar' 03:56

Žac (Karlo Maloča) 'guli' vojsku u bosanskim šumama, a u Zagrebu ga čeka faks od kojeg mu je muka. Kipo (Filip Riđički) traži stalni posao, a ne bi u partiju - pa na kraju završi na Omladinskom radiju. Nenad (Ivan Validžić) je tamo tehničar i glavna je faca u Jabuci, Marina (Sara Stanić) radi za Svijet kojim 'pušu vjetrovi' feminizma.

Žungula (Slavko Sobin) svi nagovaraju da se skrasi i sredi, a on sluša svoje srce, Dunja (Elizabeta Kukić) preklinje Žungula da više iseli iz njezinog stana, a Jura (Sreten Mokrović) ponovo je stari, moćni Jura, uskače u ekipu Univerzijade.

cbs4 ep1 forspan from Interfilm on Vimeo.

Jagoda (Anica Dobra) vodi privatne ratove s korumpiranim svijetom butika, Dominik (Franjo Kuhar) presnimava kazete za prve videoteke, Ksenija (Jelena Miholjević) iz pozadine rješava obiteljske probleme, a Una (Kaja Šišmanović) snima radio reklame i pita se hoće li ikada dobiti pravu ulogu, dok je hrabre dečko Žile (Slaven Došlo) pa čak i biološki otac Radan (Zoran Cvijanović). 

Kroz dvanaest epizoda serija nastavlja svoj život u vedrom tonu, gdje uz brojne isprepletene priče, glazbene hitove osamdesetih i humoristične situacije gledatelji prate rekonstrukcije autentičnih događaja - likovi serije gledaju Live Aid, idu na koncerte Đavola i Psihomodo popa, statiraju u američkim koprodukcijama, kradu eksponate iz zbirke Mimara.

U seriji igra više od 200 glumaca, a snimali su je ove godine na stotinjak lokacija u vrijeme pandemije i potresa u Zagrebu.

Među brojnim likovima, pojavit će se i poznate osobe toga vremena koje utjelovljuju naši glumci: Davor Meštrović, Božidar Violić, Nele Karajlić, Marina Perazić, Zoran Cvijanović - Cvija, Arijana Čulina, Žarko Potočnjak, Branko Lustig, Vladimir Pezo, Emil Velicki, Dražen Petrović, Sanja Doležal, Mirko Novosel, Rajko Dujmić, Vojo Šiljak, Jura Stublić, Neno Belan, Franjo Arapović, Marko Svaguša, Rujana Jeger, Cane i Partibrejkersi, Aki Rahimovski, Davor Gobac, Toni Marošević…

Scenaristi i redatelji četvrte sezone su Goran Kulenović i Igor Mirković, producent je Ivan Maloča, izvršna producentica Maja Vukić, direktor fotografije je Ivan Zadro, kostimografkinja je Ivana Zozoli, scenograf Mario Ivezić, majstorica maske Sanja Hrstić, a skladatelj Dubravko Robić.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S GLUMCEM FILIPOM RIĐIČKIM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano
Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile