Obavijesti

Show

Komentari 89

Napeta borba: U finale showa 'Supertalent' idu Denis i Elena

Napeta borba: U finale showa 'Supertalent' idu Denis i Elena
13

Elena je večeras otpjevala pjesmu Jessie J, 'Flashlight' te žiri ostavila 'bez daha', a Denis se za polufinalnu emisiji odlučio za pjesmu Miše Kovača, 'Ostala si uvijek ista'

VIDEO

U napetoj borbi za mjesto u finalu uspjeli su se izboriti dvije osobe. Najveći broj glasova osvojio je Denis Barta koji je u polufinalnoj emisiji rasplakao žiri i publiku te ganuo gledatelje.  Između mlade Elene Brnić i članica cheerleading klub Lana, žiri je ipak odlučio da u finale ide Elena. 

Nakon što smo dobili prvih šest finalista Supertalenta, u pretposljednjoj polufinalnoj emisiji nastavlja se potraga za još dvije točke koje će se u finalu boriti za titulu šestog pobjednika Supertalenta.

- Ne mogu opisati koliko sam sretna što je nedjelja, ali i tužna jer se bliži kraj - rekla je Maja Šuput (39) na početku emisije. 

Večerašnju emisiju otvorila je Elena Brnić, koja je svojim pjevanjem oduševila sve, a posebno Maju Šuput koja ju je stiskom zlatnog gumba lansirala u polufinale.  Mala pjevačica - velikog glasa večeras je otpjevala pjesmu Jessie J, 'Flashlight' te žiri ostavila 'bez daha'. 

- Imam jako veliku tremu jer želimo opravdati zlatni gumb koji sam dobila - rekla je Elena prije izlaska na pozornici. 

- Niti u jednoj sekundi nisam pomislila da nešto može poći po zlu. Od prvog trenutka znala sam da si rođena za pozornicu. Kostim princeze ti savršeno stoji, a glas ti je fantastičan - rekla je Maja te dodala kako misli da ima najbolji 'zlatni gumb'. 

- Jesam li subjektivna? Jesam. Jeste li ti i tvoji prijatelji budućnost? Da! - rekla je Martina, koja je čak i suzu pustila. 

Želimo pokazati ono što Hrvatska još uvijek nije vidjela, otkrila je članica cheerleading klub Lana. Nevjerojatne piramide, dizanjima, skokove, cheerdance pokazale su plesačice u polufinalnoj emisiji. 

- Prije svega moram priznati da ste simpatične. Meni su se svidjele akrobacije. Bilo vas je puno, neke su bili dobre, a neke 'manje dobre'. Nekada je manje - više - rekao je Davor. Martina se nije složila s kolegom jer smatra kako im je ovo bio nastup života. 

Trinaestogodišnjeg mađioničara iz Splita, Daniela Đogaša i večeras je uspio zaintrigirati žiri svojim trikovima.

- Pričali su kako sam običan mađioničar, a ja ću im večeras dokazati da nisam - rekao je simpatični Daniel prije izlaska na pozornicu. 

- 'Pala' sam u ugodno stanje u koje ne padam baš lako. Baš si narastao. Začarao si nas nekakvom mirnoćom - komentirala je Martina, a Janko je dodao kako je napredovao. Danielu se na pozornici pridružio i francuski mađioničar s hrvatskom adresom Guy Pardillos, kojeg je javnost upoznala prošle sezone 'Supertalenta'. I on je izveo nevjerojatni trik te ostavio žiri 'bez teksta'. 

Raznolikim plesnim stilovima žiri je oduševila plesna skupina Criminalz Breakerz. 

- Odlično sam izgledala na tom biciklu. Vidim da ste nas poslušali i ovaj put je bilo puno lakše pratiti što se događa. Sigurno je jako puno vremena i snage potrebno za ovu točku. Bilo je i zabavno i moram priznati da ste napredovali - zaključila je Maja. 

Jedan od natjecatelja koji ne samo da je osvojio simpatije, već i rasplakao žiri i publiku te ganuo gledatelje jest pjevač Denis Barta

Denis se za polufinalnu emisiji odlučio za pjesmu Miše Kovača, 'Ostala si uvijek ista' te je još jedanput potvrdio Martinin komentar da je 'biće koje živi na jednom potpuno višem, plemenitijem, raskošnijem nivou u odnosu na nas'. 

- Mislim da je svaka riječ apsolutno suvišna. Ti si supertalent i hvala ti - rekla je Martina.

- Postoji nastup kao što je Denisov te je onda glupo reći koliko je sjajan. Ti si naš heroj. Možeš biti ponosan na sebe jer si bio fenomenalan - rekla je Maja koja je tijekom cijele izvedbe plakala. 

- Ja sam otpjevao Mišinu pjesmu. Tako se pjeva i točka - rekao je Denis. 

Žiri je oduševila i 16-godišnja plesačica Dora Pavlić. Bez imalo treme i s puno adrenalina izvela je nastup te osvojila brojne pohvale. 

- Jako volim tvoju energiju. Teško mogu zamisliti da si ti loše volje ili da si zločesta prema nekom. Definitivno je danas bilo drugačije. Ne sjećam da si na audicijama nudila toliko 'teške elemente' i to je ono što mi se jako sviđa. Napredovala si  - oduševljeno je komentirala Martina. 

Nakon što su na audiciji žiri 'izuli iz cipela' svojim akrobacijama na žici, akrobatski duo iz Niša, Aleksandar i Filip, u polufinalnoj emisiji napravili su spektakl, a glavni element nastupa bila im vatra. 

- Meni je drago što ste ovo izveli ispred studia, jer da niste morali bi slušati Martinine komentare kako ovo nije društveno prihvatljivo. Ovo je bio mix svega i jako zanimljiv show. Jedino što mi malo bilo strašno - našalila se Šuput. 

- Meni se ovo svidjelo. Neću reći da je ovo bila desetka, ali se neću niti igrala s brojkama. Ne bih glasala za vas, ali bih došla na vaš nastup - rekla je Martina. 

Violončelistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, 'rubno' je prošla u polufinale. Na audiciji je bila jako uzbuđena, ali je imala pozitivnu tremu. Najbitnije joj je, kaže, da ona bude zadovoljna nastupom. 

-  Meni je ovaj nastup izgledao malo mlitavo - rekao je Davor, a Maja se s njim složila te dodala kako joj je nedostajalo energije. 

Hip-hop popping kojeg predstavlja pobjednik slovenske verzije Supertalenta Jernej Kozan ponovno je  'razvalio' te osvojio srca publike i žirija. 

- Ovo što si ti napravio nitko nikada nije učinio. Tvoja energija, tvoji pokreti, a moram dodati da su ti i tenisice odlične - komentirao je Janko. 

Posljednje su se na pozornicu popele mlade plesačice iz grupe Flamenco Split. Strastvenim flamencom 'zapalile' su pozornicu. 

- Nećemo vas zaboraviti iduća dva dana. Vidi se da ste puno vježbale i da ste bile ujednačene. Ja kao žena sam ponosna što sam žena dok vas gledam. Baš ste bile dobre - rekla je Maja. 

S jednoglasnim NE od žirija Mihael Gostynski otišao je s pozornice Supertalenta u audicijskom djelu natjecanja, no u polufinale se vratio kao iznenađenje večeri!

Poljak Michael ponovno je pokušao pokazati svoj talent levitiranja u prostoru, a u tom naumu trebao je asistente.

Ovoga puta nije mu pomogao žiri, nego voditelji . Uz poprilično duge pripreme Mihael je zamolio voditelje da ga prekriju plahtom i to se pokazalo boljom idejom jer je uspio! 

 

Pogledajte zadnju epizodu najvećeg regionalnog YouTube talent showa Videostar!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.