Show

Komentari 11

Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale

Krešimir iz 'Zvijezde pjevaju': Nitko ne može očekivati finale

Osigurali smo nastup u svakoj epizodi ovoga showa i mogućnost da otpjevamo svih osam zadanih stilova plus mentorovu pjesmu. Više od toga mislim da nitko ne može očekivati, napisao je Krešimir Sučević

Ono što je 2. ožujka izgledalo kao znanstvena fantastika, ipak se dogodilo. Na krilima nevjerojatne publike i navijača, Ivana Kindl (41) i ja ušli smo među posljednja tri para natjecanja 'Zvijezde pjevaju', napisao je 'lovac' Krešimir Sučević Međeral na Instagramu kojeg je nedavno otvorio.

- Osigurali smo nastup u svakoj epizodi ovoga showa i mogućnost da otpjevamo svih osam zadanih stilova plus mentorovu pjesmu. Više od toga mislim da nitko ne može očekivati, preostala dva para naime imaju jednu značajnu prednost - dobro pjevaju - nastavio je Krešimir.

Ivana je potvrdila, kaže 'lovac' iz Potjere, da je statistički najuspješnija jer u pet nastupa nikada nije bila slabija od polufinala. 

- Iako sam joj ja vjerojatno predstavljao najveći izazov - rekao je Sučević te otkrio što će pjevati u polufinalnoj emisiji.

- Ostao nam je još rock, kao jedini neotpjevani stil te Ivanina pjesma. Ovu subotu na pozornicu izlazimo posve rasterećeno, svaki bod žirija i svaki glas gledatelja samo je bonus na dosadašnje iskustvo, sve drugo unosilo bi nepotrebnu nervozu i kvarilo dojam ove prekrasne pustolovine - zaključio je Krešimir. 

Osim Krešimira i Ivane, za finale će se boriti Ashley Colburn i Bojan Jambrošić te  Dino Jelusić i Tara Thaller.

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Najčitaniji članci