Show

Komentari 0

Krešimir se sam borio protiv Mladena pa na kraju izgubio

Krešimir se sam borio protiv Mladena pa na kraju izgubio

Krešimiru je ovo bio treći put da se natjecao u 'Potjeri' te je jedini došao do završne s 24.500 kuna. Iako je točno odgovorio na 12 pitanja, to nije bilo dovoljno da pobijedi lovca

Denaj, Krešimir, Ivica i Ana u novoj epizodi 'Potjere' natjecali su se protiv lovca Mladena Vukorepe. Debitan Denaj probio je led u ovoj epizodi, no nije briljirao u prvoj minuti brzopoteznih pitanja te je skupio svega 3.500 kuna.

Izabrao je višu ponudu od 35.000 kuna, i naizgled se činilo da Denaju ide odlično, ali ga je pred kraj sustigao Mladen te je napustio kviz.

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik Filipović napustio 'Potjeru'

Sljedeći na redu je bio Krešimir, kojemu je ovo treći put da je u 'Potjeri'. U brzopoteznim pitanjima prikupio je 24.500 kuna te se protiv lovca odlučio za srednju ponudu, koja se ispostavila uspješnom. 

Debitant Ivica je također malo novca prikupio na početku, ali je izabrao srednju ponudu od 3.500 kuna. No ipak ga je Mladen izbacio iz kviza. 

Posljednja na brzopoteznim pitanjima bila je učiteljica Ana, koja je zaradila nula kuna. Izabrala je višu ponudu od 35.000 kuna, no i nju je Mladen sustigao pa je u završnoj potjeri ostao samo Krešimir protiv lovca. 

Krešimir je imao nekoliko netočnih odgovara, ali je naposljetku točno odgovorio na 12 pitanja. U nešto više od jedne minute, Mladen je stigao Krešimira, koji je kući otišao praznih ruku. 

Najčitaniji članci