Obavijesti

Show

Komentari 2

Kris Jenner je zabrinuta zbog rastrošne kćeri Kylie: Avionom ide do grada, ima pet vila...

Kris Jenner je zabrinuta zbog rastrošne kćeri Kylie: Avionom ide do grada, ima pet vila...
6

Za održavanje prilagođene letjelice potrebno je oko 36 milijuna kuna godišnje. Iako može letjeti na veće udaljenosti, mlažnjak ne može sletjeti na većinu privatnih zračnih luka jer mu je potrebna duža pista

VIDEO

Reality zvijezdu Kylie Jenner (24) prozvali su 'klimatskom kriminalkom' nakon što se na društvenim mrežama hvalila svojim privatnim avionom vrijednim 527 milijuna kuna. Njezina majka Kris Jenner (66) navodno je zabrinuta zbog ekstravagantnog trošenja svoje kćeri, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kylie Jenner VIDEO

U komentarima su je kritizirali jer bila na 17-minutnom letu svojim privatnim zrakoplovom za putovanje od 41 kilometar koje bi trajalo 39 minuta automobilom. Čak se vozila 30 minuta u suprotnom smjeru do zračne luke Van Nuys samo da bi se ukrcala na svoj zrakoplov.

Kylie je prije bila kritizirana zbog korištenja aviona 2019. kada je pokupila svoju sestru Kendall Jenner (26) da bi otišle na večeru, a sada je zabrinula i svoju mamu Kris koja joj je ujedno i menadžerica.

- Kris je potiče da bude odgovornija prema svom novcu, da mudro ulaže. Ali Kylie ima 24 godine, ima svoj brend i radi što želi - rekao je izvor blizak obitelji.

Kris Jenner negirala navode o seksualnom uznemiravanju nakon što ju je tužio bivši zaštitar

Osim korištenja privatnog aviona, Kylie navodno posjeduje čak pet vila u Kaliforniji. Njezina primarna rezidencija u Hidden Hillsu ima osam spavaćih soba i 11 kupaonica. Kupila ju je u rujnu 2016. za 87 milijuna kuna.

U travnju 2020. kupila je obližnju praznu parcelu u Hidden Hillsu za 110 milijuna kuna i navodno angažirala arhitekta Toma Bradyja Richarda Landryja da izgradi novi dom na tom zemljištu. Prema izvorima, Kylie želi izgraditi vilu s garažom za 12 automobila, ogromnim bazenom, kućom za goste i teretanom.

Kylie Jenner koristila privatni avion za svega 12 minuta leta
Kylie Jenner koristila privatni avion za svega 12 minuta leta

Budući da nije bila zadovoljna tim nekretninama, u travnju 2020. kupila je mega-vilu u Bel Airu, sa sedam spavaćih soba, za 263 milijuna kuna. S dečkom Travisom Scottom (31) kupila je kuću sa sedam spavaćih soba na Beverly Hillsu u listopadu 2018. za 100 milijuna kuna.

U veljači 2019. kupila je zemljište u pustinji u blizini doma svoje majke, u ekskluzivnom klubu Madison samo za privatne članove u La Quinti, za 22 milijuna kuna. Tamo planira sagraditi i kuću. Kad se sve zbroji riječ je o nekretninama vrijednim nekih 590 milijuna kuna. 

Njezin Global Express Jet avion koštao je čak 527 milijuna kuna. Za održavanje prilagođene letjelice potrebno je oko 36 milijuna kuna godišnje. Iako može letjeti na veće udaljenosti, mlažnjak ne može sletjeti na većinu privatnih zračnih luka jer mu je potrebna duža pista.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško