Show

Komentari 5

Kristen Stewart o Pattinsonu: 'Da me zaprosio, pristala bih...'

Kristen Stewart o Pattinsonu: 'Da me zaprosio, pristala bih...'

Bili smo godinama zajedno. On je moja prva ljubav. Nismo se htjeli držati za ruke dok hodamo ulicom jer im nismo htjeli dati materijala za fotografiranje, kaže glumica

Američka glumica Kristen Stewart (29) u posljednjih nekoliko intervjua otkrila je kako je zaista voljela glumca Roberta Pattinsona (33), kolegu sa seta filmske franšize 'Sumrak', piše magazin People

Blackkklansman Premiere - 71st Cannes Film Festival

Iako mu je bila nevjerna, priznala je kako se htjela udati za njega. 

- Bili smo godinama zajedno. On je moja prva ljubav. Nismo se htjeli držati za ruke dok hodamo ulicom jer im nismo htjeli dati materijala za fotografiranje. S druge strane, nisam mogla uhvatiti svog dečka za ruku - rekla je Kristen, koja tvrdi kako su osim njezinog preljuba, na njihov prekid utjecali i paparazzi. 

Premiere of

- Da me zaprosio, udala bih se za njega. Iako nisam žena od radicije, za njega sam mislila da je on taj - dodala je. Nakon velikog uspjeha s filmskom trilogijom oboje su se okrenuli nešto ambicioznijim filmovima i kompleksnijim ulogama, a Kristen je u međuvremenu odustala i od muškaraca. Nekoliko je godina bila s manekenkom Stellom Maxwell (29), zatim sa stilisticom Sarom Dinkin, a trenutno ljubi spisateljicu Dylan Meyer.

U intervjuu za Harper's Bazaar, Stewart je progovorila o svojoj seksualnosti i predrasudama s kojima se mora nositi zbog toga što je LGBT orijentacije. 

- Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu. Ne želim raditi s takvim ljudima. Život je doslovno veliko natjecanje u popularnosti - izjavila je glumica te dodala kako samo želi uživati u svojem životu. 

76th Venice Film Festival - Screening of the film "Seberg" in competition - Red Carpet Arrivals

- U pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. No, što ovo sve znači? Da ne možeš izaći s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi tupili da ukoliko želim sačuvati svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve. Postoje ljudi u svijetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se ne deklariraš kao lezbijka, a ti se s druge strane ne možeš identificirati kao heteroseksualka - rekla je glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

Najčitaniji članci