Obavijesti

Show

Komentari 46

Kristijan Curavić: Silikoni su zakon, znam iz iskustva

Kristijan Curavić: Silikoni su zakon, znam iz iskustva
7

Dobivši struju, farmeri su spontano priredili mali tulum. Jelena je bila najraspoloženija. Kasnije su razgovarali o plastičnim operacijama i grudima

VIDEO

Drugog dana sustanari su se izmijenjivali na sobnom biciklu kojim proizvode struju. Čim su prvi taktovi glazbe ispunili kuću, farmeri su krenuli s pjesmom. Najraspoloženija bila je Jelena, koja je plesala i skakala.Ubrzo su joj se priključili Sabina, Kristijan, Nikol i Elio. Vrhunac zabave bio je kad je Sabina 'primorala' Elija da klekne na koljena ispred Jelene. Ona mu je prvo pogladila tjeme, a onda ga i zagrlila. Branka je kasnije povela raspravu o plastičnim operacijama. Smatra da se žene kaju zbog korekcija.
- Ma, ne more nijedna priroda zamijeniti silikone, ja znam iz iskustva. Silikon stoji u svakom položaju uvijek isto - kazao je dečko Nikoline Pišek i dodao da su silikoni fantastični.

BRANKA I SABINA POSVAĐALE SE OKO KNJIGE
Dok su se farmeri odmarali u spavaonici, Branka ih je pitala tko je uzeo njenu knjigu s kreveta. Radi se o Pravilniku Farme. Nakon dulje pauze, Sabina joj je rekla da ju je ona uzela te je dodala da to nije samo njena knjiga, već zajednička. Branka joj je prigovorila na tonu kojim je odgovorila te joj je počela govoriti o poštovanju i o normalnoj komunikaciji.
- Nema poštovanja i to je velika sramota. Naučite se poštivati - rekla je Branka. Bivša voditeljica 'Golih vijesti' pomirljivo joj je rekla da shvaća da mora ući u dubinu, a Branka joj je uzvratila da joj je dubina nepoznata. Sabina je kasnije slavila rođendan. Iako je u početku bila dobro raspoložena, rastužila ju je epizoda s Brankom. Zaključila je da joj doživljaj kvari ta 'ku...'.

KIKI IMA PMS SVAKI TJEDAN
Kristijan Rahimovski (28) kazao je kako je tužan i da ga pomalo hvata depresija. Čuvši da se Sabina žali na bolove u trbuhu, Kiki je kazao da ju razumije i da zna što je PMS.
- Ima ga svaki tjedan. Kad ga moja žena ima, imam ga i ja, samo me onda reže ovdje - kazao je glazbenik pokazujući na glavu.

JELENA JE NOVA SLUGA
Nakon što je Maja Morales napustila show, nju je u ulozi sluge zamijenila Jelena Bosančić (26). Jeleni novonastala situacija nije bila draga, ali ju je bez pogovora prihvatila kazavši kako je ipak riječ samo o igri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili